“Ny” mand ved hendes side!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Næste år har Michelle 30 års jubilæum på scenen. Det vil hun fejre med et nyt album og en turné. Derudover er det nu offentliggjort, hvem hun skal arbejde sammen med. Tim Peters, den kendte musikproducer og forfatter til flere superhits, har nu annonceret samarbejdet med Michelle på Instagram.

Og arbejdet er allerede i gang: “Rejsen er startet, og den er officiel. Jeg skal producere det nye Michelle-album med mit team. I dag var den første dag i studiet for mange flere, og som forventet var det fantastisk, produktivt og afslappet på samme tid. Hatten af for en kunstner, der vil fejre sit 30 års scenejubilæum næste år, og som har så meget energi og passion for musik.”

De to har tidligere arbejdet sammen. Til showet “Schlagerbooom” lavede de en ny version af Michelles hit “Wer Liebe lebt”. Michelle forklarede til magasinet “Meine Schlagerwelt”, hvordan hun havde forestillet sig den nye version:

“Selvfølgelig ville jeg have nummeret til at være lidt mere moderne og hurtigere også … Det tog os virkelig lang tid at finde den rigtige person til at skrive netop denne version på denne måde. Det kræver selvfølgelig også stor energi. Tim Peters gjorde et fremragende stykke arbejde.”

Men Michelle arbejdede også sammen med Tim Peters for “Nicht verdient”, en meget vellykket duet med Matthias Reim med 60 millioner klik på YouTube. De to har kendt og værdsat hinanden siden 2018.

Tim Peters: Sådan fejrer han sit 30. år!

Til sit indlæg brugte Tim Peters hashtagget #aufdienächsten30Jahre – Han mener ikke kun Michelles kommende jubilæum, men henviser også til sit eget hit “Auf die nächsten 30 Jahre”, som han allerede opførte på øen Rügen, samt i “Schlagerwelle” på Weissenhäuser Strand. Sangen er også blevet spillet i “Unter Uns”. I sit indlæg afslørede Tim Peters, at den tilhørende musikvideo er ved at blive produceret.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse