Nu er det officielt, Helene Fischer hos Florian Silbereisen i tv-comeback!

Mens en privat koncert af Helene Fischer for Würth Group har trukket overskrifter de seneste par dage, er der nu en sensation! Helene Fischer kan endelig ses igen ved Florian Silbereisen i et “Feste-show”! Og live – vi fortæller dig her under hvornår og hvor!

Siden ” Schlagerbooom ” i oktober 2019 har Helene Fischer ikke været gæst i et show med sin ekskæreste Florian Silbereisen. Fans spekulerede og håbede igen og igen, at deres idol ville optræde i et af hans shows. Forgæves! I hvert fald indtil nu! For som “BILD” beretter, er der om få uger et længe ventet tv-comeback og et gensyn mellem Helene Fischer og Florian Silbereisen!

Florian Silbereisen: Hemmeligheden bag det nye show afsløret

ORF annoncerede for nylig endnu et show med Florian Silbereisen i deres tv-program, som skulle finde sted i Schladming. Men ingen på det ansvarlige turistkontor ønsker at vide noget om det, meldte i stedet heute.at. fra et show i Leipzig. På spørgsmål til MDR kunne Schlager.de endnu ikke få noget konkret. Men nu er det officielt ifølge “BILD”: Showet “Das große Schlager-Comeback” finder sted den 23. juli – med Helene Fischer!

Ifølge “BILD” bliver det et Eurovision-show og Helene Fischers første tv-optræden som mor. Florian Silbereisen afslørede allerede mere om det nye show: “Vi planlagde showet meget hemmeligt, så vi kunne forberede alt i fred. Det bliver et meget specielt show i en kæmpe glashal!” Det ser ud til at være den perfekte platform for Helenes comeback. Rapporten nævner en gigantisk scene med vandfontæner og pyroeffekter. Ud over Helene Fischer er der ifølge arket allerede to andre gæster: ESC-legenden Nicole og … Nena!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse