Norbert Rier i et interview om sit nye liv efter hjerteoperationen

Kilde: kastelrutherspatzen.de

Nu kan jeg trække vejret frit“, siger Norbert Rier, frontfigur i Kastelruther Spatzen, fire måneder efter sin hjerteoperation i et interview til Schlagerplanet.

Ja, allerede inden sin hjerteoperation havde han hjertebanken. Det benægtede Kastelruther Spatzen chefen Nobert Rier i et interview med schlagerplanets chefreporter Daniela Kerscher kort før operationen. Det var nødvendigt, efter en rutine undersøgelse blev der opdaget en forkalket hjerteklap. Kerscher kender Norbert Rier gennem 21 år, har besøgt ham og hans Kastelruther Spatzen ved mange koncerter, også den traditionelle Spatzen fest i deres hjemby og hans hjem på den idylliske Fusch-Hof.

Fire måneder efter hans operation træffer hun en godmodig, synligt lettet Norbert Rier i München. Sammen med sin kone Isabella besøgte han d. 1 marts det populære branche træf “Neue Welle” i Freiheit Halle. Mere end 600 deltog fra branchen og medie repræsentanter ligesom kunstner tog imod invitationen fra pladeselskabet Electrola.

Norbert Rier kan igen trække vejret

Jeg har det godt, jeg kan trække vejret igen – det er en befriende følelse, ikke mere at føle den tæthed i brystområdet“, fortæller han. “Jeg er tilbage på scenen med mine venner og ser frem til dagene, fuld af forventning, hvor vi spiller vore sange fra det nye album“, fortæller Norbert og sender en hilsen til lyd teknikeren, der har stået for lyden på den nye produktion.

Er de mange optrædener og de mange kilometer på motorvejen ikke en stor belastning? “Nej, at synge gør godt for mig, og kørslen er ikke så anstrengende” lader han os vide. “Norbert skal passe på når det er fysisk arbejde” erklære Fru Isabella og fortæller “Hjemme i Stall kommer hans grænser. Han har brug for meget ro. For du skal huske på, at i stedet for tre uger på klinikken, måtte Norbert blive der i fem uger. For kort efter lægerne tog medicinen, kom der et tilbagefald“.

Søn står på scenen for sin far

Oprindelig ønskede Norbert at være tilbage til starten af jule touren i slutningen af november 2017, og vende tilbage til scenen. Men for at komme sig helt, måtte Norbert igennem et længere rehab ophold. For han kunne have en god følelse, sørgede hans søn for, da han som sanger repræsenterede ham. Sydtyroleren Norbert Rier kunne ikke blive ret længe i München. For allerede d. 7 marts går den aktuelle tourne i Berlin videre.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse