Melissa Naschenweng: “Jeg vil ikke snydes mere”

Hun er ung, blond, smuk og også vellykket: Ingen tvivl om, Melissa Naschenweng har faktisk alt, hvad en mand kan ønske sig. Alligevel har hun været uheldig forelsket i fortiden! I et eksklusivt interview med StadlPost afslører den sexede østriger, hvorfor hendes Mr. Right stadig er langt væk, hvorfor hun ikke selv er et uskyldigt lam, og hvorfor mænd bør være forsigtige med hende!

Melissa synger om at være forelsket

“I glaub, i bin verliabt in di” synger Melissa Naschenweng i sit nye sommerhit “Verliabt”, der havde premiere den 20. maj. Det er bare ærgerligt, at det ikke rigtig er tilfældet, som hun afslører i interviewet.

”Mange tror, ​​at man altid skriver noget, man selv har oplevet. For en gangs skyld er denne sang ikke selvbiografisk. Det hele handler om at være forelsket. Jeg tror også, at hjerterne banker hurtigere om foråret,” er den 31-årige sikker på. Kun HENDES hjerte ser ikke ud til at slå hurtigere. Og det har to grunde!

Hendes mænd har bare ødelagt hende

Når det kommer til mænd, får østrigeren med de sexede lederhosen tilsyneladende altid fat i de forkerte. “En masse, for at være ærlig. Jeg har faktisk sans for djævle. Det siger min far altid. Hvis der er fem dårlige mænd ud af ti, finder jeg først de dårlige. Sådan har det været meget i mit liv,« erkender Melissa.

Fangede hun sin eks på fersk gerning?

”Nej, det tror jeg ikke de havde turdet, men det var altid sådan, at han førte et dobbeltliv. Jeg gav mit hjerte væk og troede, at det var ham, og så fandt jeg ud af, at han har haft en kæreste i ti år. Det er bare ærgerligt.”

Melissa fandt en måde at håndtere det på: ”Nu reagerer jeg altid med musik. Jeg tror, ​​mine mænd, hvis der på et tidspunkt er nogen der igen, så tør de ikke gøre noget mere alligevel, for jeg laver alligevel alt om til en sang. En fyr sagde, at det værste, jeg kunne gøre mod ham, var at gi igen med en sang, men for mig er det den eneste måde at håndtere det på.”

Hun var heller ikke et uskyldigt lam

Men Melissa har lært af det: ”Nu er jeg ikke så let at narre længere. Selvfølgelig skete det ofte, da vi var unge, at vi altid ledte efter udfordringer og forsøgte at forvandle en djævel til en engel. Men det er bestemt smartere at fokusere på de gode ting i livet.”

Men én ting må Melissa Naschenweng indrømme: ”Jeg var heller ikke altid det uskyldige lam. Ikke at jeg har gjort noget seriøst, men jeg har selvfølgelig heller ikke en ren tavle. Sådan er det, når man bliver voksen, prøver man ting. Jeg tror, ​​jeg har knust et par mænds hjerter, hvilket jeg er dybt ked af, men jeg har altid håndteret dem med ynde. Jeg tillægger det altid musikken, at jeg faktisk ikke har tid.”

Ord, der lyder alt for velkendte for os, fra hendes kollega og faste single Andreas Gabalier – også selvom musikeren ikke kan tåle sammenligningerne med sin mandlige modpart!

Hvis du vil vinde Melissas hjerte, skal du ikke bare være seriøs, du skal også kunne håndtere magtfulde kvinder…

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse