Nogle gange er jeg vred, sulten, desperat og udbrændt

De ord, Helene Fischer delte på sin Instagram-story i søndags d. 12. maj, er ærlige, ubarmhjertige, men også smukke. Schlagerdronningen offentliggjorde et brev der for at markere mors dag. Det er ikke helt klart, om det er hende selv, der har skrevet det. Men det står klart, at det er skrevet ud fra en mors perspektiv.

“Jeg er træt. Jeg tilgiver. Jeg elsker. Jeg giver,” står der under overskriften ›En mor‹. Og videre: “Jeg lærer hele tiden. Jeg er stærk. Jeg er beskyttende. Jeg er taknemmelig for, at du tilhører mig og er en del af mig. Jeg vil vise dig alt i livet. Jeg vil altid elske dig. Jeg vil altid bekymre mig om dig,” fortsætter Helene Fischers historie.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Mors dag-brev på Helene Fischers Instagram-profil

Men der er også alvorlige ord. “Nogle gange er jeg vred, sulten, desperat og udbrændt, men jeg ville ikke bytte mit liv med dig for noget i verden. Denne stress, alle de endeløse dage og nætter, tvivlen … Hele dette liv var bestemt for mig”, fortsætter den, inden den slutter med ordene “I gør og giver så meget hver eneste dag, I vidunderlige mødre derude. Lad os fejre jer! Glædelig mors dag til jer alle.”

De ord, der stod på Helene Fischers profil, er smukke. Ord, som enhver mor i verden sandsynligvis kan relatere til. Og det er særlige ord, fordi Helene bevidst holder sit privatliv privat. Hun taler sjældent om sin datter.

Men når hun finder et par ord, er de sprængfyldte med kærlighed. “Babyen har det fantastisk. Hun er allerede blevet en meget sød lille mus. Vi er meget, meget glade,” svarede hun på et spørgsmål fra en ung fan under en koncert i Wien i 2023, som Oe24 rapporterede.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse