Nik P. ude af Corona-Karantæne: „Dette er ekstremt skræmmende“

Foto: MDR/Saxonia Entertainment/Tom Schulze

Chokket var stort: Fordi Nik P. var en af de første schlager stjerner, der blev inficeret med Corona virussen.

For en uge siden blev det kendt, at Nik P. og hans kæreste Karin måtte gå i karantæne derhjemme for ikke at inficere andre.

I en podcasten “Aber bitte mit Schlager” fortæller Nik P. og hans kæreste fra karantæne, med vores kolleger fra Schlagerplanet Radio, Anika Reichel og Julian David.

Nik P. og kæresten – karantæne

“Vi har det godt igen,” siger Nik P. i podcasten “Aber bitte mit Schlager”, men indrømmer også “Den halvanden uge nu var ikke så god. Denne meddelelse om, at vi faktisk er positive, har allerede revet jorden under vores fødder. ”

Hovedpine, ondt i halsen og feberen plagede hende. For Karin var det værste ved situationen usikkerheden: ”Er det værre? Skal du gå til hospitalet? ”

Coronavirus er skræmmende

Nik P. var også meget bekymret: ”Når du ser disse billeder, især fra Italien, at militæret i kiste-konvojer til kremering af døde mennesker, begynder du at lytte til dig selv. Er det allerede på lungerne? Eller er de stadig ok? Trækker du stadig vejret normalt? Det er sådan en ekstrem frygt. ”

Nik P. syntes det er for dårligt, når folk ikke tager faren ved Corona virussen alvorligt og holder Corona-fester med venner udenfor. ”Det gør mig virkelig vred! … Denne respektløshed hører ingen steder henne og er umenneskelig. ”

Og han appellerer: “Tag denne farlige virus alvorligt!. “

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse