Nik P.: Sådan har han det virkelig med tabuer

Nik P.’s store »Was wirklich zählt«-turné starter i slutningen af september. Sangeren opfylder en drøm, for i stedet for at optræde i store koncertsale vil han primært synge i mindre klubber. For ham er det en mulighed for at lave »autentisk og håndlavet« musik i en personlig atmosfære. Ud over sin musik står Nik P. op for vigtige værdier i samfundet, såsom tolerance og tabuer, som han afslører i et interview med Schlager.de.

Nik P.: »Det er bare ikke sandt længere!«

»Vi lever i en tid, hvor vi burde være meget mere tolerante! Meget mere tolerante, end vi plejede at være! Kærligheden skal have lov til at blomstre og vokse, hvor den end falder. Det er bare ikke ofte uden for de ‘love’, som vi ofte har pålagt os selv,« siger han til Schlager.de.

Det er vigtigt for ham, at folk tænker ud af boksen i stedet for at blive sat i bås. »Der er kun mand og kvinde – det er simpelthen ikke længere sandt! Kærlighed er et stort følelsesmæssigt spørgsmål og et element, der er dybt forankret i hjertet – uanset for hvem,« siger Nik P. til Schlager.de.

Nik P.: »Alle bør leve deres liv, som de har lyst til«

Med denne udtalelse taler han helt sikkert til nogle af sine fans’ sjæle. »Tolerance og åbenhed er trods alt værdier, som bliver stadig vigtigere. For schlagerstjernen gør kærligheden ingen forskel på race, oprindelse og farve. En holdning, der bør leves for ham,« siger Nik. P i et interview med Schlager.de. Det er præcis, hvad musikeren går ind for. »Alle bør leve deres liv, som de har lyst til. Og især i vores samfund bør der ikke være flere tabuer!”, siger Nik P resolut til Schlager.de.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse