Nik P. taler åbent om sine børn

Nik P. har været i schlagerbranchen i over 25 år. Alle kender ham, alle elsker ham. I sit privatliv har han dog haft meget at slås med. Flere forliste ægteskaber, og hans mor døde, da han var ni år gammel. I dag er han lykkelig, har fundet sit livs kærlighed i Karin og har et godt forhold til sine fire børn, som han har fra tre forskellige ægteskaber. Han har talt med “Bunte.de” om sin børn, og man kan se, at han er meget stolt.

Hans ældste datter Stefanie er 35 år gammel og har bevidst fravalgt en karriere i musikbranchen. I stedet blev hun sygeplejerske, fordi hun har oplevet på egen krop, hvor meget tid og engagement et liv som kunstner kræver. Det betyder jo ikke kun, at man er meget på farten, men også at familielivet ændrer sig som følge af det. Den erkendelse, siger hun, skræmte hende lidt væk. Selvom hun er “meget musikalsk”, har hun derfor bevidst valgt en anden profession. I øvrigt har Stephanie allerede gjort Nik til bedstefar.

Hans anden datter, Sabrina, har ingen interesse i at gå ind i musikbranchen. Hun er musiklærer og spiller selv guitar – noget Nik er meget stolt af – men branchen er ikke for alle.

Det er dog en anden historie med hans søn Niklas. Han er en talentfuld trommeslager. Det kunne godt være, at far og søn skulle lave noget sammen en dag, siger Nik i interviewet. Han kunne endda forestille sig, at Niklas en dag skulle erstatte hans mangeårige trommeslager, hvis han ikke længere har lyst til at fortsætte. Men faren har et tip til sin søn: Han skal finde sin egen stil. Det er vigtigt for ham at finde ud af, hvad han kan lide, og hvad han ikke kan lide. Et klart defineret mål og viljen til at acceptere alle op- og nedture er afgørende. Tilbageslag må ikke få en til at give op. Udholdenhed og tro på sig selv er afgørende for at få succes. Og det er vigtigt for ham, at han klarer sig selv: “Far skal nok ordne det” findes ikke i Presnik-huset.

Hans søn Janik Noel kommer fra hans tredje ægteskab med Gabriele. Han blev født i 2014 og bor sammen med sin mor Gaby og hendes partner. Om han vil gå musikvejen, er endnu uvist, men alt i alt kan man sige: Nik P. har opbygget en stor patchworkfamilie og er stolt af hvert eneste af sine børn.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse