Nik P. – Han er inficeret med Corona!

Foto: MDR/Saxonia Entertainment/Tom Schulze

Covid-19- virussen stopper ikke ved schlager stjernerne . Det østrigske nyhedsmedie Krone rapporterer, at Nik P. og hans kæreste er testede positive for coronavirus.

Ifølge rapporten har parret været i karantæne derhjemme siden fredag i sidste uge. De sædvanlige symptomer fulgte og onsdag blev de testet med det positive resultat: Corona inficeret!

Nik P. fortalte, at sygdommen kom overraskende, fordi han og hans kæreste Katrin havde opført sig forsigtigt og fulgt regeringsforanstaltninger. De ved heller ikke nøjagtigt hvornår og hvor de muligvis er blevet inficeret.

Heldigvis ville sygdomsforløbet være mildt, og de ville kun have milde symptomer og feber. Nik P. opfordrer stadig sine fans til at følge de foreskrevne foranstaltninger og at blive hjemme:

Kære fan familie og venner,
Corona virussen har nu tvunget os til at begrænse vores sædvanlige dagligdag ekstremt. Det er en kamp mod en meget farlig modstander, som vi kun kan vinde over sammen med stor disciplin. Derfor beder jeg jer om at acceptere, tage det alvorligt og støtte myndighedernes vigtige foranstaltninger og adfærdsregler. Det er den eneste måde at håbe på, at vi alle snart vil finde os tilbage til vores sædvanlige livsrytme. Jeg bliver hjemme for at beskytte mig selv og dig. Vær sød at gøre det også! Din Nik P.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse