Nik P. afslører, hvordan han fejrer jul – og hvad der ikke må mangle

Julen kommer tættere og tættere på, og det første adventslys tændes i næste uge. Nik P. er en af de stjerner, der ser særligt frem til julen. I et interview om sin nye single “Meine Frau, der Hund und ich” (Min kone, hunden og jeg) afslørede han, hvordan han og hans familie vil tilbringe julen.

Nik P.: Så jordnært fejrer han julen

“Vi fejrer julen sammen i Steiermark med min kone og vores børn og børnebørn”, fortæller Nik P.. Traditionelt spiser han “pølser med surkål og brød, ledsaget af et glas rødvin eller en øl”. Der er ingen tvivl om, at stjernen nyder at fejre julen med den nærmeste kreds. Med en regelmæssig rutine i hans hjem. Først skal “den lille klokke ringe som et tegn på, at Kristusbarnet nu er kommet”, og derefter synger de sammen “Stille Nacht, heilige Nacht”. Denne tradition ligger ham meget på sinde, understreger han.

Tiden sammen som den største gave

Endnu en julesang står øverst på listen for Nik P., som fandt den store kærlighed i sin manager Karin: “Happy Xmas (War is over)” – “min personlige yndlings julesang.” For ham hører der naturligvis også en film eller to med til en hyggelig julekomsammen. “Med mine børnebørn kan vi godt lide at se ‘Grinch’ eller ‘Home Alone’.” Men hans yndlingsfilm, siger han, er “Isn’t Life Beautiful” med James Stewart fra 1947.

I stedet for gaver betyder det i Presnik-huset, som sangerens rigtige navn er, at man deler øjeblikke sammen. “Vi giver hinanden tid. For mange år siden holdt vi voksne op med at give hinanden gaver.” Børnebørnene får dog selvfølgelig også noget fra Kristusbarnet, tilføjer Nik P.

Kilde: Schlager.de

Nik P. kan også opleves i WEIHNACHTEN DAHEIM hvor Stefanie Hertel og Familie inviterer dig til den klingende juleaften i Vogtland – MDR lørdag d. 24.12.2022 kl 19:45

Det skal du læse