Nena-skandale: Julian David forstår ikke længere verden

Flipper stjernerne nu? Komiker Helge Schneider afbrød sin strandstolskoncert i Augsburg efter 40 minutter. Årsagen: Tjener løber rundt. Sangerinde Nena opfordrede sine fans i Berlin til at ignorere de eksisterende corona-regler og komme frem til scenen. Schlagerstjernen Julian David forstår ikke spændingen. Nu aflyste strandstolsarrangøren Nenas koncert i Wetzlar!

Nena & Helge Schneider: Flippede ud ved deres strandstolskoncerter! Nena har ”gået imod” de hygiejneforanstaltninger, som regeringen har pålagt i lang tid. Arrangøren havde intet andet valg end at advare Nena og truede med at aflyse koncerten. Nena eskalerede og råbte: “Sluk for strømmen, eller kom med mig ned til politiet … Jeg er træt!”

Hun var vred, fordi publikum stod i kasser langt fra hinanden og ikke ønskede at skabe en rigtig stemning. Men om det faktisk var på grund af det, er det ikke til at vide. Faktum er, at arrangøren Dennis Bahl aflyste Nenas strandstolskoncert i Wetzlar den 13. september.

Han informerede fans via Facebook: “Det var vigtigt for os og derfor aftalt alt på forhånd, at koncerterne ikke må bruges som en politisk scene.” Nena havde klart krydset denne grænse ved sin koncert i Berlin-Schönefeld.

Julian David: Ventede længe på at se dig igen

Komiker Helge Schneider havde også forpligtet sig til at give i alt seks strandstolskoncerter. Da tjeneren serverede drinks under hans optræden, brød den 65-årige kunstner sangen: “Jeg bliver nervøs.” Schneider klagede senere på Facebook: ”Det var en massiv forstyrrelse, og jeg vidste ikke engang, hvem det var. Mange mennesker forstod mig.”

Schlagerstjernen Julian David oplever sine strandstolskoncerter anderledes. Han optrådte for nylig på scenen med Eloy de Jong og Howard Carpendale. Han siger udelukkende til Schlager.de:

”Hvad der adskiller sig fra andre koncerter er, at publikum, som navnet antyder, fester og synger med os i strandstole med to personer ad gangen. Alle kan endelig opleve live musik igen i deres egen lille verden! Det gør det meget specielt efter så lang tid og i overensstemmelse med alle gældende hygiejneregler. Selvfølgelig er det også et skuespil fra scenen. Ikke en stor hel skare foran dig, men mange spredte mennesker. Hvad der er det samme er de smilende ansigter og stemningen fra starten. Måske endda lidt mere euforisk end før, da vi måtte vente længe på at se hinanden igen.”

Strandstolskoncerter er kun ergoterapi

Faktum er, at konceptet “strandstolskoncert” blev forklaret kunstnerne skriftligt, da kontrakten blev underskrevet. Det hedder sig: De vidste, at der var et gastronomikoncept. Imidlertid hævder Jens Michow, præsident for sammenslutningen af ​​koncert- og eventindustrien, i “BILD”: “Begivenheder som udendørs strandstole, som i øjeblikket kan finde sted overalt, er ikke rentable fra et økonomisk synspunkt.”

Arrangørerne prøver at få deres begivenheder rentable med deres gastronomiske salg. Men Michow mener: ”Dette er ergoterapi for kunstnerne, fansne og arrangørerne i et forsøg på at gøre noget i stedet for ingenting. Du kan ikke tjene penge på det.”

Julian David appellerer

For mange stjerner er det bittert, at de skal underkaste sig hygiejneforanstaltningerne, men fodboldstadioner har lov til at have op til 65.000 fans. “BossHoss” -stjernen Alec Völkel sagde til “BILD”:

”Tusinder af mennesker til en fodboldkamp er i orden, men en siddende koncert for 25.000 vaccinerede, testede eller raske tilskuere udendørs med et upåklageligt hygiejnekoncept er ikke muligt? Så det er ikke længere muligt at arrangere koncerter på en økonomisk fornuftig måde.”

Den 31-årige schlagersanger Julian David har tilsyneladende taget de ekstraordinære tider og nye regler bedre. Han foretrækker at se fremad i stedet for bagud. Til Schlager.de sagde han i dag:

”Der er absolut kun favoritter ved den udendørs strandstol! Ikke længere bare at se folk gennem deres mobiltelefoner eller computere, være i stand til at gøre, hvad jeg elsker igen, at underholde publikum live, er ubeskrivelig! Organisationen er perfekt, fans og kunstnere føler sig komfortable og sikre. Mere er ikke muligt i disse stadig skøre tider.”

Julian er taknemmelig for endelig at kunne optræde igen og se sine fans. Han appellerer: ”Ønsket om normalitet og frihed, som vi kendte, er i os alle, men så længe vi ikke har pandemien under kontrol sammen, synes jeg det er godt, når vi alle holder sammen og hjælper hinanden, samt holder sig til gældende regler. Fordi kun sammen kan vi komme igennem det, kun da kan koncerter (heldigvis) overhovedet finde sted, og vi vender snart tilbage til gamle vaner.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse