Julian David gør det klart: ”Vi har en perfekt verden i schlagerområdet!”

Foto: Julian David Web

Fred, glæde, pandekager – sådan beskrives schlager- og folkemusik-scenen igen og igen. Og ja! Det er normalt meget harmonisk i branchen og ærligt: Små skænderier forekommer selv i de bedste familier. Schlagerstjernen Julian David har nu fortalt hele sandheden i et interview!

Han er ikke kun populær blandt sine fans, men også blandt sine kolleger: Julian David! Han er kendt i branchen som en ydmyg, munter og meget ærlig kollega. Det er ikke en selvfølge, at han får lov til at stå på scenen og synge sine sange. Det er han er klar over. I et interview med “Bunte-magazin.de” siger han, at han værdsætter, at han kan leve sin drøm.

Da han blev spurgt om der var tvister i branchen, svarede han: “Sådan er der ikke blandt kolleger.” Fjendtlighed kom kun udefra. Men Julian havde aldrig dårlige oplevelser med kollegerne. ”Det er virkelig som en lille familie. Jeg er virkelig vild med Michelle. Eller også Howard Carpendale, der har en masse tip. Roland Kaiser, der tager dig lidt i hånden og fører dig hen over scenen. Og det er virkelig godt.

Det er langt fra clinch. (…) Vi har en perfekt verden i det ramte område! ” Venskaber bliver også dannet privat. Det lyder som Julian er tilfreds med sig selv og verden, og vi siger: Tommelfinger op og tak for at være ærlig!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse