Nedlæggelse af “ZDF-Fernsehgarten”? Tv-selskabet kommenterer nu

Tv-selskabet tager nu vinden ud af sejlene på spekulationerne om den påståede afslutning af det populære “ZDF-Fernsehgarten” med Andrea Kiewel. Der er liv i den gamle skude endnu!

Skal “Fernsehgarten” sendes til ZDF-kirkegården?” lød overskriften i “BamS” for tre dage siden. Ifølge avisen skulle det succesrige format (mellem 1,54 og 2,29 millioner seere om morgenen) gå samme skæbne i møde som folkeformatet “Leute heute”, krimiserien “Letzte Spur Berlin” og “Soko Hamburg”. Selv den langvarige romance-serie “Rosamunde Pilcher” (første udsendelse: 30. oktober 1993) skulle efter sigende være i en usikker situation.

ZDF ønsker et yngre publikum

Årsagen: “I forbindelse med en fremtidssikret programudvikling vil ZDF investere mere i tilbud til yngre målgrupper”, forklarer programdirektør Nadine Bilke. “Desværre betyder dette strategiske skift også, at vi må skille os af med succesfulde og elskede programmer.” Hvad tv-stationen tilsyneladende ikke er opmærksom på er, at kernepublikummet er i gennemsnit 65 år gammelt og dermed det ældste af alle store tv-selskaber …

Live-shows som “ZDF-Fernsehgarten” siges at være for dyre

Live-shows som “ZDF-Fernsehgarten” er dyre og indebærer et stort produktionsarbejde, mener “BamS”. Derfor er de i fare for at blive aflyst. Men er det sandt? Schlager.de har spurgt tv-stationen. Svaret, utvetydigt: “I år kan seerne igen se frem til underholdning fra “ZDF-Fernsehgarten”. Den nye sæson starter den 7. maj.” Der er altså ikke tale om en begravelse. Der er liv i den gamle skude endnu.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse