Nazi-skandale i Inka Bauses show

Den 10. oktober startede den nye sæson af “Bauer sucht Frau” på RTL, og allerede nu skaber showet en sand skandale. En af deltagerne måtte udgå af showet – på grund af højreekstremistiske tatoveringer…

“Bauer sucht Frau”: RTL tager afstand

Fire mænd ønskede at kæmpe om landmand Lorettas hjerte. En af dem: Fitness træner Sven, og det var netop ham, der efterfølgende måtte skæres ud af det populære program. Han har adskillige tatoveringer – herunder højreradikale symboler, som ikke blev bemærket under optagelserne på grund af antallet af tatoveringer. Da de blev opdaget, reagerede tv-stationen straks.

På Instagram kom RTL med en besked og skrev: “Da RTL tager strengt afstand fra enhver form for radikale højreorienterede idéer, er ‘Bauer sucht Frau’-kandidaten Sven blevet fjernet fra programmet på grund af sine tatoveringer.”

En bitter eftersmag

Inka Bause vil nok ikke bryde sig om disse overskrifter. Det er selvfølgelig ikke hendes skyld, for produktionen bemærkede jo heller ikke noget. Men det er ikke de første negative overskrifter om showet. Hun kritiserede selv starten af matchmaking-showet og truede endda de ansvarlige: “Hvis vi fortsætter sådan her, er jeg ude.”

Desuden blev tidligere landmænd og deltagere i showet ved med at stå frem med beskyldninger om falskneri. Indtil videre har seertallene for den nye sæson været meget gode, så lad os håbe, at dette vil fortsætte, og at seerne ikke bliver afskrækket …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse