Inka Bause giver datingtips

Hun anses for at være evig single – men Inka Bause der i dag er 53 er ligeglad. Fordi hun er en selvsikker kvinde, der er glad selv uden en mand ved sin side. Alligevel regner hun med, at Mr. Right kunne krydse hendes vej på daglig basis. Hun har derfor været æresmedlem for datingplatformen “zweisam.de” siden 2021. Når alt kommer til alt, kan du blive forelsket hvor som helst, når som helst. Men hvad skal du være opmærksom på, når du dater?

Inka Bauses tip: vær åben og interesseret – “At være nysgerrig på den anden er en døråbner. Den anden person kan med det samme fortælle, om du har en ægte interesse i den anden person. Jeg er nysgerrig og upartisk,” sagde “Bauer sucht Frau”-moderatoren til “BUNTE.DE”.

Det er lige meget, om den anden er politibetjent, politiker eller landmand. “Øjenhøjde er det grundlæggende krav. Vi er alle en del af samfundet og vigtige. Hvis mine skraldemænd ikke tager mit affald væk et par uger om sommeren, har jeg et kæmpe problem. Så værdsæt hinanden!” siger hun. Hvor sandt!

Hendes eksmands død ændrede alt

Fra 1996 til 2005 var programlederen og sangeren gift med komponisten Hendrik Bruch († 53). Han begik selvmord i september 2016. En tragisk begivenhed, der tog ekstremt Inka Bause, trods adskillelsen.

“Jeg havde min store kærlighed, og måske finder jeg en anden vigtig person for mig,” siger hun. Udover nysgerrighed og åbenhed er det vigtigste nok tålmodighed. Fordi Amors pil ofte rammer os, når vi mindst venter det…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse