Naschenweng, Rossi og co – Konzert for Ukraine flygtninge

Svære tider sikrer, at vi kommer endnu tættere sammen. Det er præcis, hvad de store arrangører og de mest succesrige schlagerstjerner i Østrig gør nu. Sammen med Prabitz.net præsenterer Leutgeb Entertainment og Lambauer Entertainment en koncert til fordel for befolkningen i Ukraine. Og det på bare et par uger…

Den 3. april finder megabegivenheden #saveukraine sted i Graz ved Schwarzl See. Det er meningen, at det skal starte kl. 15.

Blandt andre Melissa Naschenweng, Semino Rossi, Nockis, Die Draufgänger, Hannah, Simone & Charly Brunner, Alle Achtung, die jungen Zillertaler und Gilbert. Als Moderatoren sind Bernd Bratter fra ORF og Joe Kohlhofer (Radio Flamingo) er med som moderatorer.

Der er ingen tvivl om, at eliten af ​​østrigsk musik med få undtagelser er repræsenteret der. “Alle sagde med det samme ‘ja’,” sagde Gerald Prabitz og Norbert Lambauer, som organiserede begivenheden sammen med Klaus Leutgeb inden for få dage.

Naschenweng, Rossi & Co. giver afkald på honorar

Kunstnerne giver afkald på deres honorar. Derudover er der ikke en fast entré. I stedet kan fans deltage i indsamlings koncerten med en donation på 20, 40 eller 100 euro. Disse billetter er nu tilgængelige via Oeticket og Billetarrangøre.

Overskuddet går til ORF-kampagnen “Nachbar in Not – Hilfe für die Ukraine” og tre andre projekter. En god idé til et godt formål. Vi håber, at mange Schlager-fans vil rejse til Graz for at støtte dette.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse