Næsten blind – “Jeg har kun 50 procent syn”

Foto: universal-music.de

Med et modigt smil rapporterede schlagerstjernen Michelle på sin Instagram-konto i weekenden med dårlige nyheder. Hun bærer fletning, en let rullekrave med korte ærmer og store briller med et Porsche -design. Hun er knap nok sminket og forsøger at smile, når hun siger: “Jeg har kun 50 procent syn.” Det er så dårligt med Michelles syn …

Kan en operationen hjælpe hende? På væggen kan du se kirsebærblomster og en blåmejse. Michelle har siddet i hjørnet af sin sofa og forsøgt at se glad ud. Hun siger til sine fans: “Kære venner, i morgen er virkelig en meget, særlig dag for mig.” Moren til tre taler ikke længe om busken, hun kommer lige til punktet i anden sætning: “Jeg får skiftet mine linser i morgen.” Få af fansene vidste om Michels problem, som hun indrømmer.

Michelle siger i sin Instagram-video: ”Jeg har ekstremt dårligt syn. Og uden mine briller kan jeg slet ikke se noget. At køre om natten er meget svært og naturligvis især nu i masketid med briller – de dugger altid!” Og nu efter lockdown, hvor alle kunstnere endelig kan spille koncerter igen, er Michelle også meget på farten og for sin egen sikkerhed er det afhængigt af at kunne se klart.

Men det kan også være farligt på en scene, hvis man ikke kan se ordentligt – der er kabler overalt, der er spotlights. Det lyder endnu værre, når Michelle indrømmer, at hun besluttede at lade sig operere: “Jeg besluttede at gøre dette, fordi jeg kun har 50 procent syn tilbage.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michelle (@michelle_aktuell)

Michelle: Hendes kirurg opererede Thomas Gottschalk

Michelle kan tage hendes linser ud og bytte dem til kunstige. Proceduren tager normalt mellem 10 til 15 minutter. Denne operation er en skånsom rutinemæssig procedure med en lav grad af komplikationer, som normalt udføres ambulant og under lokalbedøvelse.

Når linsen udskiftes, fjernes kroppens egen, ofte forfaldne linse og erstattes med en ny kunstig linse. Dette gør det muligt at korrigere presbyopi eller grå stær. I fremtiden bør hun kunne leve et liv uden briller. Michelle har valgt en helt særlig læge til denne operation: “Jeg gør det i morgen på EuroEyes.”

Tysklands mest populære moderator, Thomas Gottschalk, har allerede været opereret i denne klinik. Måske gav han Michelle tippet. Faktum er, at Michelle får brug for tålmodighed. Fordi kun et øje opereres, dækkes og derefter har kroppen brug for 6-8 uger, indtil transplantationen er vokset ind. Først da kan det andet øje opereres.

Tilsyneladende har Michelle ikke noget problem med det, for i sin Insta-Post siger hun: ”Jeg er virkelig begejstret. Men jeg ved, at resultatet bliver fantastisk, og selvfølgelig viser jeg dig bagefter, når jeg kan se igen.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse