Mystisk tourforkortelse – hvad er der galt med hende?

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Det var alt for meget, formoder fans. Der tales om et sammenbrud. Hårde tider for Maite Kelly (41)! Hendes søster Barby († 45) døde pludselig for seks måneder siden, hendes ældste døtre Agnès (15) og Josephine (13) er midt i puberteten – og siden hun blev separeret fra manden Florent Raimond (45) for fire år siden, har han uforskammet fejret sin nye familielykke med Kaone Mabina.

Ikke underligt, at Maite var helt ved siden af ​​sig selv, da hun optrådte på “Giovanni Zarrella Show” i september! Har hun fundet tilbage til sin gamle styrke i mellemtiden? Det ligner det ikke. Pludselig blev tre af hendes turnédatoer (i Mannheim, Magdeburg og Kempten) aflyst uden erstatning. En forklaring på hvorfor koncerterne ikke finder sted – der er ikke nogen forklaring.

Der skulle angiveligt have været fejl hos arrangøren ved planlægningen af ​​hallerne. Usædvanlig: Datoerne for andre kunstnere påvirkes ikke … Fans har derfor et helt andet gæt: Maite har alt for meget om ørene. Et sammenbrud? Det er den eneste måde, mange kan forklare, hvorfor hun ikke kontakter sine fans om aflysningerne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse