MusikApostels ægte kærlighed

Kilde: Musikapostle

MusikApostel er ganske ukendt herhjemme, men det kan vi gøre lidt ved nu, da vi har modtaget deres seneste singleudspil fra deres seneste album. Singlen hedder “Wahre Liebe” (Ægte kærlighed) og er et typisk tempofyldt schlager hit med glade toner.

De tre gutter fra Østrig har igen fulgt romantikken, lykkelig folkemusik og modene instrumental lyd til en succesfuld helhed med denne titel. En overraskelse og på samme tid fortsættelsen af deres i forvejen høje niveau. Det er umiskendelig: MusikApostel.

Når det kommer til stemningsmusik, selskabelig atmosfære, følsomme tekster eller bare festhumør med tysk schlager og internationale hits, så er der næsten ingen vej uden om disse sympatiske fuldblods musikere fra Østrig, der er velsignet med himmelsk talent.

MusikApostels motto er: “Schlager er vores mission”. Det er schlagermusik i sin reneste form. Gennem års erfaring i musikbranchen – tilsammen kan de tre se tilbage på mere end 60 års scene-erfaring og flere tusinde forestillinger – kombineret med musikalsk alsidighed og deres “fornemmelse” for publikum, understreger MusikApostel deres egenart og professionalisme.

Singlen er i handlen, det samme er deres album.

Det skal du læse