Monika Martins tornerosesøvn er forbi!

Kilde: Monika Martin Facebook

Snart bliver hendes nye album “Für immer” udgivet

Vi har fået lov til at lytte med. Monika Martin som er fra Graz overbeviser igen med sin unikke stemme. Og synger i sangen “Ich tanze” om den magiske magi, til at være fuldstændig omgivet af en melodis rytme. Nummeret er et meget vellykket danse hit.

Det er en forpligtelse til livets rene glæder, en invitation til at åbne og forkæle glæden, og nattens rytmer. Musikken, teksterne og den unikke stemme fra Monika Martins flyder sammen og skaber en vidunderlig sammensmeltning af følelser.

Monika synger ‘Der Dornröschenschlaf ist vorbei‘‘, og tekster som disse står for en fornøjelse, og hvem der vækker hende, når hun overgiver sig til en levende nat. Dette fører til dans og man ønsker at denne nat aldrig ender!

Monika Martin sætter helt nye takter med “Ich tanze” der overvinder alle genre grænser i Pop-Schlager.

Og det uden at forstyrre publikum. Fordi som ‘Monika Martin’ siger, er hun stadig, Monika Martin inde i. Hun har været tro mod sig selv. Monika Martin viser at nutidige og traditionelle lytteoplevelser ikke udelukker hinanden. Snarere er det det modsatte der er tilfældet.

Men Monika kan ikke kun synge og danse – hun er også nysgerrig efter at opleve andre lande og mennesker.

Enhver, der ønsker at rejse med hende, har den ideelle lejlighed til at møde hende personligt i Pinsen. Der er et flodkrydstogt med start og slut i Paris, d. 19-26 maj 2018.

Stadlpost-læsere, der booker i slutningen af februar, modtager ekskursion pakken til 160, – Euro pr. Person gratis! Så ring hurtigt og få billetter hos Mader Reisen, Tel.: 0043 1 391 391 0

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse