Monika Martin i fuld fart med nyt album

Kilde: Telamo.de

Mange der høre navnet Monika Martin siger spontant “Volksmusik”. Man kan ikke modsige dem, for med denne genre har Monika Martin “ryddet” mange præmier.

Så vellykket som med folkemusik – i et stykke tid har fansen kunnet opleve Monika Martin både musikalt og visuelt.

I øjeblikket er hun aktuel med titlen “Das Gefühl”, en pop schlager, lige ind i toppen af Schlager-hotparaden og arbejder på sit nye album “Für immer”, som vil blive udgivet i foråret 2018.

I 1995 modtog den født Grazer hendes første pladekontrakt og allerede i 1996 kom hun med sit første hit titlen “La Luna Blu” og i 1997 kom hendes andet hit “Immer nur Sehnsucht”. Begge sange endte på en andenplads i de indledende runder i Østrig ved “Grand Prix der Volksmusik” og ved det internationale på 6. pladsen. I januar 1998 vandt hun i ZDF “Super Hitparade” og fik i 1999 med titlen “Klinge mein Lied” guld status.

Flere hits og og Volksmusik Grandprix deltagelser fulgte. I 2006 blev Monika Martin nomineret til en ECHO – og hun var den eneste kvinde i ECHO nomineringen i kategorien “Volkstümlich” – hun er for tiden den mest succesfulde kvindelige solist af Volksmusik. I september 2006 blev hun også tildelt en “Goldenen Stimmgabel”, I januar 2007 modtog hun en “Krone der Volksmusik” og i september 2008 fik hun en pris for en million solgte plader.

Sidste uge på hendes Facebook side:

“Mine kære,

Jeg kan ikke vente med at præsentere for jer mit nye album med titlen “Für immer” Samt DVD!

DVD, er optaget i Toscana, og jeg har lagt mit absolut yndlings billede med… Det kommer fra videoen “Tanz im wind”. Mere kan jeg ikke fortælle, men jeg kan love, at alle der elsker at danse og kan lide en ballade kan glæde sig! Jeres Moni”.

Ikke kun Monika Martin glæder sig. Talrige fans glæder sig til hendes nye CD.

Kilde: Schlager.de

Kilde: Telamo.de

Bestil det her: Monika Martin

Det skal du læse