Moden præstation

Michelle og Christian Polanc – Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Hun vil vide det igen – og bevise for hele verden, at 50 år på ingen måde er enden på sensuel karisma, tværtimod: I en tynd dansekjole opfører Michelle hotte optrædener på ‘Let’s Dance’-gulvet – og lader selvsikkert coveret tale i det aktuelle “Playboy”.

For 16 år siden poserede hun til mandebladet for første gang. Dengang var hun stadig brunette, med silikonebryster og meget mere usikker. “Jeg er blevet moden,” siger hun i dag. “Jeg føler mig hjemme i mig selv. Det kan man se på billederne.” Og ikke kun der – hun virker også bemærkelsesværdigt selvsikker og uangribelig ved sine danseforestillinger hver fredag ​​aften.

Selvom Michelle har ringe erfaring med vals, cha-cha-cha m.m. og kun får moderate point for sin præstation, hun tåler simpelthen kritikken af ​​juryen og lover bedring i godt humør.

Michelle om hendes afslappede kropsfølelse

“Jeg tror, ​​at hvis du arbejder på dig selv og passer godt på dig selv, selv efter flere graviditeter og i en alder af 50, kan du stadig ligne mig i dag.” Hun føler sig smukkere end nogensinde, siger moderen til tre.

Og alt sammen uden daglige træning og diæter, for det har hun ikke tid nok til. Michelle præsenterer sig selv som en attraktiv midaldrende kvinde, der er i ro med sig selv, sin krop og sin sjæl. Det er ikke hendes første genstart. Men hendes mest modne hidtil…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse