Mitch Keller: Nyt album – Meine Zeit

Foto: Telamo.de / Robert Recker

Nu er det kommet til det tredje album af allround talentet Mitch Keller. “Meine Zeit” lover dansebare sange fra livet og om livet, ægte iørefaldende melodier og sjælfulde øjeblikke med gåsehud. Med hver sang kan du føle den store kærlighed til musik i det oprindelige Berlin!

Næppe nogen schlagersanger er så forskelligartet som Mitch Keller. Uanset om han som sanger, sangskriver, vokalproducent, korsanger, reklame eller stemmeaktør giver han sig altid hundrede procent og overbeviser med sin kraftfulde stemme, der går direkte til hjertet.

En ting er særlig vigtig for ham: taknemmelighed! Han er far til to og er taknemmelig hver dag for sin familie, sine oplevelser og drømmen om at kunne leve som musiker. Hans nye arbejde er blevet meget personligt igen: ”Mit tredje studiealbum står for i går – i dag – og i morgen. Det specielle ved det er, at det også indeholder coversange. Sange, som jeg voksede op med. Men det var vigtigt for mig at skrive min egen tekst på hver titel, ”siger Mitch Keller om  “Meine Zeit”.

Singleudgivelserne “Wir sind immer noch hier” og “Steh auf, wenn du fällst” (cover af Nick Kamen – “I promised myself”) var meget succesrige i radioen og var i top 5 af airplay-hitlisterne i flere uger.

13 vidunderlige forskellige titler sikrer 100% Mitch Keller. Et album der er meget sjovt og afhængigt af den aktuelle stemning, inviterer dig til at danse, drømme eller synge højt med. Mitch Kellers album “Meine Zeit” udgives i morgen den 28. maj 2021.

Det skal du læse