Fodbold EM: Disse schlagerstjerner er de største fans

Foto: Telamo.de

Efter et års forsinkelse er tiden endelig kommet. Det europæiske fodboldmesterskab spreder den bedste atmosfære og lover spændende dueller og spektakulære mål. Nogle schlagerstjerner har også set frem til denne begivenhed – de er trods alt de største fans.

Vi antager, at det ikke er en stor overraskelse. Giovanni Zarrella er selvfølgelig den største fodboldfan i verdenen af schlagermusik. Fra 1992 til 1994 spillede han for AS Roma ungdomshold. Denne klub vil forblive i hans hjerte for evigt. Han skiftede senere til ungdomsholdet hos VfB Stuttgart. Desværre kom der intet ud af den professionelle karriere. Kort efter spillede han blandt andet for amatørklubberne Ideal CF Casa og FC Rheinsüd Köln. Når det kommer til EM, er det klart, hvem Giovanni holder fingrene krydset for: Selvfølgelig for Squadra Azzurra fra Italien.

Hollænderen Jan Smit er en allrounder: Hans hjerter banker ikke kun som medlem af KLUBBB3 – han vidste også hvordan man kunne overbevise som ESC-moderator. Hvad få mennesker uden for hans hjemland ved: Jan Smit er formand for FC Volendam fodboldklub, der i øjeblikket spiller i den hollandske 2. division. Derudover er Jan Smit også musikalsk engageret i fodbold. I 2019 udgav han hymnen “Wij zijn Nederland” som en del af kvindernes verdensmesterskab – “Vi er Holland”.

Glem “Waka, Waka” og “54, 74, 90, 2006” – det er her, den nye EM-sang kommer din vej. “Wir sind United” er Mitch Kellers hyldest til hans klub Teltow United, som blev oprettet i 2020 i byen med samme navn i Brandenburg. I Schlager.de-interviewet beskriver Mitch oprindelsen af ​​sangen: “Mine venner spurgte mig, om jeg kunne skrive en klubsang.” Men det stoppede ikke. Sangen kan nu findes på hans album “Meine Zeit”. ”EM finder nu sted i mange lande. Derfor passer titlen. Det er et nummer, som du ikke forventer, at jeg skal lave, ”forklarer Mitch.

Sidst men ikke mindst: Henk van Daam. I mange år arbejdede hollænderen som professionel fodboldspiller for Club FC Den Bosch, og derefter tog han en beslutning. Han foretrak at lave musik og opgav sin karriere som professionel fodboldspiller. ”Jeg troede, jeg ville hellere være kunstner. Som fodboldspiller indså jeg hurtigt, at jeg ikke ønskede at blive fodboldspiller, ”fortæller i ”Immer wieder sonntags”- Et trin der var det værd – Henk van Daam har allerede udgivet adskillige albums i Tyskland og Holland.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x