Minister Jens Spahn: Åbner den nye Corona-app koncertsalerne igen?

Foto: www.jens-spahn.de

I England er der snart mulighed for fulde koncertsale ved hjælp af en ny Corona-app. Den Tyske minister Jens Spahn vil også præsentere en tysk Corona-app i næste uge.

I den næste uge ønsker den føderale sundhedsminister Jens Spahn at præsentere en ny Corona-app til smartphonen. Jens Spahn håber, at spredningen af ​​virussen vil falde yderligere. Enhver, der downloader appen på deres smartphone, hjælper således med at bekæmpe corona-virus.

De store koncertsale er stadig lukket for toure af Howard Carpendale, Roland Kaiser, Kerstin Ott, Andrea Berg, Ben Zucker eller de populære schlageraftener. Florian Silbereisen måtte også udsætte den “anden halvdel” af sin XXL-Tour.

Fulde haller i England?

Men en engelsk mand fra det store eventbureau “Live Nation” opmuntrer alle venner til live-koncerter igen. Ved hjælp af en Corona-app skulle koncerter i Storbritannien være muligt igen fra november, uden kapacitetsbegrænsninger.

Fulde haller, hvordan fungerer det uden risiko?

Administrerende direktør Melvin Benn har nu præsenteret en såkaldt “fuld kapacitetsplan”. I samarbejde med National Health Service (NHS) er Melvin primært afhængige af de såkaldte “Track And Trace” -apps, som i øjeblikket også udvikles i Storbritannien, rapporterer Musik Woche.

Kun adgang med app

I henhold til hans plan er det kun mennesker, der er testet negativt for Corona-virussen, som har tilladelse til at deltage i koncerter, teater og sportsbegivenheder.

I praksis skal hver besøgende derefter testes i en uge eller to (afhængigt af den officielle ordre). Den negative test uploades derefter til appen, og folk har adgang til de store begivenheder.

Vi må vente og se, om den føderale sundhedsminister også har planlagt en sådan funktion til den tyske Corona-app.

For musikbranchen ville en hurtig løsning helt sikkert være et stykke håb om normalitet. Derefter kunne talrige schlager- og Pop-Schlager-begivenheder endelig finde sted overalt i Tyskland. Forhåbentlig…

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse