Michelle: Slagtilfælde ved 31!

På scenen er hun livet i fuldt flor, men der var et øjeblik, der rev tæppet væk under Michelle fødder – og næsten kostede hendes liv! Michelle fik et slagtilfælde, da hun var bare 31 år gammel. I et tv-interview fortæller hun for første gang om det chokerende øjeblik.

Chok diagnose i alder af 31 – Ingen spørgsmål: Schlager-stjernen Michelle har været igennem meget i sit liv. Desværre er svær depression og et selvmordsforsøg også inkluderet.

Men nu fortæller Michelle som i dag er 49 år om et øjeblik i sit liv, der virkelig kunne have ændret alt: I en alder af kun 31 år fik hun et slagtilfælde kort før en forestilling. I et interview med “Exclusiv” fortæller hun om dette skæbnesvangre øjeblik for første gang.

Pludselig sank venstre side af hendes ansigt

”Jeg sad i makeuppen, som om jeg gør hver aften før en koncert, og så spurgte jeg min make-up artist, hvorfor han lægger min makeup så underligt på mig, fordi den venstre halvdel så ud som om den gik lidt ned.

Han sagde ‘Jeg lægger din makeup som jeg gør hver aften’ og så blev det værre og værre. Halvdelen af ​​min tunge var da lammet, og jeg kunne ikke længere tale ordentligt, ikke længere fløjte,” husker hun om. Hun kom på hospitalet med en ambulance. Der kom diagnosen: Michelle havde fået et slagtilfælde!

Michelle: “Jeg tog det slet ikke alvorligt”

Den værste del er dog Michelles holdning efter denne voldsomme diagnose: ”Jeg tog det slet ikke alvorligt. Jeg syntes, det var dumt, at jeg ikke kunne gå på scenen.” Michelle fortsatte bare med at turnere, som om der ikke var sket noget.

Det følgende er svagheder, som stresset lægger på hende i årevis. I mellemtiden har Michelle dog lært af sine fejl, fordi hun også ved:

”Jeg kan kun tale om held, for det var ikke et rigtigt voldsomt slagtilfælde, bare en lille hammer, som det kaldes. Du begynder at spekulere på, hvad der kunne være sket, og at jeg slap med et sort øje. Hvis jeg får et slagtilfælde i en alder af 50, er min krop muligvis ikke i stand til at klare det så godt. ”

Hendes venstre halvdel af kroppen er stadig svagere end den anden, ellers har hun ingen følgeskader. Michelle er taknemmelig for dette, men det er meget vigtigere, at hun lytter til sin krop i fremtiden, når advarselssignalerne er så klare …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse