Michelle: rygproblemer – tur udsat

I år fejrer Michelle sit 30-års jubilæum, som hun ønskede at krone med sin turné. Efter utallige optrædener og tv-dates fulgte chokket: Turen må udskydes – af helbredsmæssige årsager. Igen er det ryggen, der sætter en stopper for planerne.

Michelle: “… det knuser mit hjerte”

Med ordene “Mine kære… det er ikke nemt for mig, nej, det river mit hjerte…” indleder Michelle sit nuværende indlæg, som desværre ikke leverer gode nyheder – hun må holde en pause. Igen er det ryggen, der også tvang Michelle til at opgive “Let’s Dance”.

“I de sidste par uger er smerterne blevet værre, og jeg har prøvet ikke at lade det vise sig, men uden adskillige smertebehandlinger kunne jeg ikke have gennemgået en eneste forestilling som denne,” indrømmer hun over for sine fans.

Michelle: Tvunget pause efter at have udført maraton

Det er bemærkelsesværdigt, at Michelle har rejst på tværs af landet fra den ene forestilling til den næste de seneste måneder. Men det var åbenbart for meget for hendes krop.

“Efter min sidste optræden, foreløbig næste weekend, vil jeg hellige mig selv genoptræningen af ​​min krop og gøre alt, hvad jeg kan for at undgå en operation,” fortæller Michelle.

Jubilæumsturné udskudt til 2023

Det betyder, at den planlagte jubilæumsturné, der skulle starte den 30. september, har Michelle nu har udskudt, tro modtoet “Ganz oder gar nicht“ (billetterne forbliver gyldige).

På scenen vil jeg altid give 100 % for dig, og et reduceret program af helbredsmæssige årsager er udelukket for mig. Desuden er risikoen i øjeblikket alt for stor, og en forestående aflysning af en tur, der allerede er startet, ville være meget skuffende for alle! Jeg fortryder selvfølgelig situationen dybt, og det hele gør mig meget ked af det…”

God bedring!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse