Michelle om mænd og kærlighed: “Jeg har fået nok bullshit her i livet”

Ingen spørgsmål: Michelle lever sit liv. Og kærligheden? Den skal lægges tilbage nu! For efter adskillige “Idioter” har hun ikke længere – i hvert fald lige nu – ikke mere fritid til at forhekse Amor for endelig at sende hende manden for livet. I et interview om hendes 30 års scenejubilæum og det tilhørende nye album “30 Jahre Michelle – Das war’s… noch nicht!” afslørede hun ikke kun, hvordan hun har det med mænd i øjeblikket, men også hvorfor duetten med datteren Marie er så vigtig.

StadlPost: Er det sværere for dig at finde en partner?

Michelle: “Jeg har været single i lang tid, men jeg leder heller ikke. Men grundlæggende er jeg enig med dig. Det er naturligvis meget sværere som kunstner at finde en partner for livet. Jeg er ikke sådan en, der går meget ud. Jeg går ikke på barer. Når jeg går i biografen, går jeg med min datter. Jeg går virkelig ikke meget ud, fordi jeg så godt kan lide at være hjemme, fordi mit job betyder, at jeg er så meget på farten.  Så lærer man selvfølgelig som regel kun folk at kende, der på en eller anden måde er fra branchen. Men der er ikke noget lige nu, hvor jeg siger, det er noget. Jeg kan virkelig godt lide at være single, må jeg sige. Jeg kan håndtere mine børn, som har brug for og kræver alt af mig som mor. Jeg har opdraget alle tre alene. Det er også et hårdt arbejde. Jeg ved heller ikke, om en mand ville passe ind i mit liv, for jeg har faktisk været single i så lang tid, at jeg ikke engang tænker over det længere. Mit liv er godt, som det er. Jeg har fået nok bullshit her i livet!”

StadlPost: Hvorfor blev din duet med Marie et up-tempo nummer?

Michelle: “Det var tydeligt for os begge, at vi ikke ville lave noget som, ‘Åh, mit barn vil have vinger. Flyv ud i den vide verden. Jeg ønsker dig alt det bedste’, men at det bare er et nummer mellem mor og datter, der er bare fedt. Hvilket simpelthen ikke er den triste ballade, men viser noget smukt og stærkt.”

StadlPost: Nogle gange kan du bare ikke lugte dig selv. Så hvorfor ikke sætte det i en sang, ikke?

Michelle: “Jeg tror, ​​at alle har op- og nedture i livet, og nogle gange har de noget til fælles. Især når man har en familie, og vi har en stor blandet familie! Jeg har tre børn fra tre fædre. Det betyder, at familien vokser i alle retninger. Og den bliver ved med at blive større, når jeg ser på Matthias. Så mange karakterer kolliderer med hinanden, at man selvfølgelig nogle gange oplever op- og nedture sammen. Men kernen bliver bare der, og det er det, denne sang handler om.”

StadlPost: Er du som kunstner bekymret for, at de gamle fans ikke vil kunne lide de nye sange?

Michelle: “Jeg synes, det er vigtigt at stå bag sig selv og ikke være ‘alles skat’. Jeg tror, ​​at hvis jeg gjorde alt, hvad folk kan lide, ville jeg i sidste ende være ensom, og jeg ville dø ensom, fordi jeg altid blev vejledt af andre mennesker. Det var aldrig min måde. Min måde er at gøre det, jeg kan lide, og så vil folk kunne lide det. Jeg tror, ​​folk kan mærke, om jeg synger noget på scenen, som jeg ikke står bag.”

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse