Michelle modtager dødstrusler: Nu står en anden berømthed ved hendes side

Schlagerstjernen Michelle (51) har bogstaveligt talt en ung kærlighed til Eric Philippi, som er 25 år yngre end hende. Michelle får endda dødstrusler for det! Dette er for meget for endnu en promodame.

Jasmin Herren (44) og Michelle (51) har begge fået en del kritik på de sociale medier, fordi deres partnere er betydeligt yngre end dem selv. Der er 21 år mellem reality-tv-skuespillerinden Jasmin Herren og hendes kæreste Philipp Bender (23), mens der er 25 år mellem Michelle og Eric Philippi (26). Hver gang de deler billeder sammen på de sociale medier, bliver de oversvømmet af negative og hadefulde kommentarer. Mange brugere har ingen sympati for disse forhold og forklarer aldersforskellen med trangen til at forblive i dialog. Situationen er eskaleret i en sådan grad, at Michelle og Philippi endda har modtaget dødstrusler.

Jasmin Herren har selv måttet lægge øre til kommentarer på Instagram som “lidt pædofili til mig”. Men dødstruslerne mod hendes kollega går for vidt for hende. I et interview med RTL understreger Jasmin Herren: “Det kan godt være, at vi er offentlige personer, men det betyder ikke, at vi er frit lejde. Sådan noget skal anmeldes.” Hun mener, at det først og fremmest er et samfundsproblem, når en kvinde har en yngre mand: “Folk er for konservative og uoplyste i den henseende,” siger den 44-årige.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Eric Philippi (@eric_philippi)

Michelle vil ikke bøje sig

De to par forsøger stort set at ignorere de negative kommentarer. Michelle og Philippi gør det klart i et Instagram-opslag: “Vi forbliver tro mod os selv, lader os ikke bøje … uanset hvad de siger om os, er kærligheden fri!” Deres fælles sang “Falsch, dich zu lieben” giver dem styrke. Deres hensigt er at opmuntre andre par og få kritikere til at ændre mening.

Nogle af Michelles fans er tilsyneladende bekymrede for hende på grund af de hadefulde kommentarer. De er bekymrede for, at hun vil være alene igen om et par år, da hendes partner er meget yngre. Jasmin Herren kender kritikken fra sig selv og forsvarer derfor Michelle, som modtager dødstrusler på grund af sit forhold.

Jasmin Herren siger til Bild, at hun ikke længere bekymrer sig om disse diskussioner. I stedet foretrækker de begge at koncentrere sig om de positive beskeder, de modtager fra deres fans, da de stadig eksisterer på trods af de mange hadefulde beskeder. Michelle og Eric Philippi har endda annonceret deres fælles single – en kærlighedsduet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse