Michelle kosmetisk kirurgi – skønhedsdoktor: “En smuk kvinde som hende har ikke brug for det”

Alle taler om schlagerstjernen Michelle: Wow, hvor er hun smuk! Men kan det hele være rigtigt? Hendes optræden i Florian Silbereisens “Schlagerchampions” er igen blevet et samtaleemne. Nu udtaler professor Dr. Werner Mangs team sig. Mang er den læge, som stjernerne overlader deres skønhed til.

Michelle har fødselsdag den 15. februar. Til den tid vil hun være 52 år. Det er utroligt, for ikke kun hendes nye kærlighed, schlagerkollegaen Eric Philippi (27), vil tænke, når han ser Michelle: “Du godeste, du er smuk!” Alderen lader ikke til at have ramt Michelle. Er hendes Eric årsagen – kærlighed som ungdommens kilde?

Onde tunger, især i de sociale netværk, har en helt anden antagelse. Og de er meget ætsende. De siger: “Er Michelle tidløs eller veltrænet?” Eller: “Så hun ikke helt anderledes ud den anden dag?” Antydningen: Michelle har fået hjælp! Botox? Ansigtsløft? Snip-snip?

Kan det være rigtigt? spurgte Schlager.de. De absolutte koryfæer på området: Professor Dr. Werner Mangs kosmetiske klinik for æstetisk og plastiskkirurgi. Dr. Mang betragtes som “den kosmetiske kirurgis Lagerfeld”, “skønhedspaven”. Ikke underligt, at hans liste over celebre patienter er lang og international.

Michelle – skønhedsdoktorerne falder i svime over hende

Sammen med sit team har han kigget på nogle af Michelles udseendefotos fra de seneste år. Dr. Jens Allmann opsummerer for Schlager.de: “I princippet kan man sige, at Michelle er en usædvanlig attraktiv kvinde, som ikke har brug for kosmetisk kirurgi. Hvis jeg skal tro en presserapport, har hun engang haft brystimplantater og derefter fået dem fjernet igen.”

Michelle siges at have talt om at have frigjort sig fra begrænsninger. Og nu er hun overlykkelig over sin naturlighed. Dr. Jens Allmann fortsætter: “Det passer ind. Det kan selvfølgelig også være, at hun har optimeret et eller to områder i ansigtet. Om det er med en peelingbehandling, en ansigtsbehandling med hyaluronsyre eller Botox, kan man ikke sige med sikkerhed. Men det er en mulighed for, hvad der kunne være sket.”

Man skal dog ikke glemme, at “hvis man arbejder med en makeupartist, der arbejder med mange små puddere og æsker, og man vælger et produkt, der mumificerer ansigtet en smule, kan det være den afgørende faktor,” siger Dr. Allmann. Og han understreger endnu en gang: “Michelle er en ekstremt attraktiv kvinde.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse