Michelle: “Jeg giver altid temaerne”

I anledning af udgivelsen af sit nye album “Tabu”, talte Michelle med Schlager.de om hendes nuværende projekter.

Som single har du valgt “In 80 Küssen um die Welt”. Et klassisk schlagerhit?

Ja, det kan du godt sige. Da jeg blev tilbudt sangen, var jeg stort set den eneste der sagde: Vi skal lave nummeret. Ingen troede på mig, jeg var fordomsfri – men jeg var glad for at vi gjorte det. Thorsten Brötzmann producerede nummeret så godt, at jeg bemærkede – at det er et godt schlagerhit med flotte pop elementer. Jeg tror, at vi er lykkedes med at producere et moderne schlagerhit.

Du samarbejdede med Dieter Bohlen ved DSDS. Var der tanker omkring at lave et album med ham?

Vi kan ikke sige noget om Dieter Bohlen. Det nuværende album blev produceret af Thorsten Brötzmann og teamet Ulf Sommer / Peter Plate.

Sangen “Tabu” blev skrevet af Stephanie Stumph. Hvordan opstod samarbejdet?

Det lyder simpelt, men sådan var det: Hun tilbød sangen til mig, og jeg tog imod den. Stephanie har en god hånd til gode sange og gode tekster – og derfor accepterede vi sangen. Jeg kunne godt lide sangen med det samme. Sådan er det generelt: Vi får titler – og enten tror vi det er godt eller ej.

Giver du indhold til albummet – eller bliver titler tilbudt til dig, og du spekulerer på, om det passer dig?

Jeg giver altid temaerne. Det er vigtigt for mig, at mine sange er autentiske og passer til mig.

Forskellige temaer er også farverige på “Tabu”? …

Med albummet har vi fundet den gyldne mellemvej mellem kommercielle schlagerhits, ballader og moderne lyd. Jeg synes, at det er blevet et velproduceret og alsidigt album.

Vil der komme en tour til “Tabu”?

Der vil være en tour med bandet næste forår. Vi er ved at forberede os på dette. Jeg kan ikke sige mere om det for øjeblikket, for vi er lige begyndt at lave konkrete forberedelser til det. Touren hedder “Tabu”. I denne planlægning er “Tabu” sangene i forgrunden. Selvfølgelig vil de store succeser også være med. Vi tager nogle af de ting, der har  begejstret fra den sidste tour (f.eks. integration af børn) i betragtning, men vi kan desværre ikke afsløre nogen detaljer endnu.

Tak for den åbne snak!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse