Michelle: Hendes vilde kærlighedsliv

Billede: SWR/Universal/Anelia Janeva

Han er manden, der siges at have splittet Michelle (47) og hendes datter Marie-Louise (19): Steve Feige. Det siges, at Steve har været sammen med Marie, og er nu hendes mors nye ven. Nu kommer der flere og flere pikante detaljer frem om ham og hans privatliv!

Punkt ét: Han har selv to døtre. Den yngste er 11, den ældste 19 år gammel – og er dermed lige så gammel som hans formodede eks-kæreste Marie-Louise.

I mellemtiden dukker flere og flere påståede ex-kærester op – for eksempel Anelia Janeva. En tidligere Steve Feige-medarbejder fortæller at, Anelia var forelsket i Thomas Seitel (34), indtil han blev forelsket i superstjernen Helene Fischer (35).

“Da jeg startede i firmaet, blev Anelia introduceret for mig som hans kæreste.” Anelia benægter dog, at hun nogensinde har været hos Steve Feige. Eks-medarbejder går endnu længere: ”Det var en problemfri overgang. Da han mødte Marie, sagde han bogstaveligt talt til mig: ‘Fedt, de elsker mig begge to. Mor og datter! ‘”

Skandalen om hendes nye kæreste vil bare ikke slutte

Har Steven forklaret både Michelle og Marie-Louise det hele? Punkt to: Han havde tilsyneladende en mærkelig karriere, gik fra at være en bil maler til en succesrig iværksætter – fordi han kan være så charmerende, afslører en bekendt af Steve.

Og så var der punkt tre: Det siges, at Steve er kommet i konflikt med loven! For eksempel blev følgende hørt ved tingretten i Halle: Steve siges at være involveret i en bestikkelsesskandale, der resulterede i skader på over € 260.000. Der er også en påstand fra en tatovør om, at Michelles nye fyr rev ham væk. Dette tilfælde undersøger den offentlige anklager også. Så Steven er nok ikke den charmerende fyr, som hans (eks) partnere synes, han er.

Og så har hele dramaet noget godt: Marie-Louise er ikke længere tilknyttet Steve. Dette medførte først hjertesorg. Men måske – på afstand – er det virkelig bedre for hende …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse