Michelle: Han vil være den perfekte erstatning for Dieter Bohlen

Foto: Semmel.de / AneliaJaneva

Michelle har allerede siddet i juryen til “Deutschland sucht den Superstar” to gange. Bohlen-afgangen overraskede hende, men hun har allerede en perfekt efterfølger i tankerne!

Michelle’s svar på at Dieter Bohlen er ude, Thomas Gottschalk er med – i det mindste til de to live shows i dette års “DSDS” sæson, hvoraf den ene allerede blev sendt sidste lørdag (27. marts). Efter at hun fik også lov til at snuse jury-luften to gange ved hun derfor også, hvad der er vigtigt. Efter hendes mening er der en særlig passende person at følge i Dieter Bohlens fodspor: Hendes manager Markus Krampe!

“Markus Krampe ville udfylde denne position perfekt” – “At ‘erstatte” Dieter som person vil være næsten umuligt, men jeg tænker på en person ad hoc, der i det mindste ville bringe den relevante know-how og potentiale.

Sjovt nok har jeg endda flere gange tænkt over, at Markus ville besætte stillingen perfekt som jurymedlem for et sådant format, men frem for alt ‘DSDS’ – og det helt uafhængigt af Dieter. Markus har en god følsomhed og intuition i forhold til mennesker, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. Samtidig har han imidlertid som kunstner manager og arrangør af større begivenheder den nødvendige hårdhed, hvilket naturligvis er lige så vigtigt i sådanne formater. Efter min mening er den perfekte blanding og præcis, hvad RTL har brug for nu, ”argumenterer Michelle i et interview med“ watson ”.

“RTL vil have haft en god grund”

Det er dog alt andet end let at implementere, fordi: ”Når alt kommer til alt taler vi om næsten 20 års tv-historie, eller i Dieters tilfælde taler vi allerede om en tv-legende. Men vi lever nu i det 21. århundrede, og jeg mener bestemt, at det er vigtigt at lade helt frisk og ny vind strømme ind i disse to programmer lige nu. ” Selv om tiden var moden til et brud, er Michelle overbevist om, at ”RTL vil have haft en god grund til at tage en sådan beslutning. Men måske var det nøjagtigt det rigtige tidspunkt for begge sider. ”

Varme ord til Dieter Bohlen

På trods af alt har hun kun varme ord til sin tidligere jurymedlem: ”Jeg sætter stor pris på Dieter som person, og jeg er ham meget taknemmelig for, at jeg var i stand til at tilbringe to år ved siden af ​​ham. Jeg tog meget med mig fra den tid og lærte meget. Faktisk kan jeg ikke engang sige et dårligt ord om denne person. ” Hvilket dejligt kompliment!

Hvad siger Markus Krampe?

For Markus Krampe, som for nylig var manager for Michael Wendler og endda ledsagede ham på sættet som “DSDS” jurymedlem, er Michelles forslag et godt kompliment: “Jeg er selvfølgelig meget smigret over, at ikke kun Michelle, men også andre mennesker fra branchen ser mig i denne position.” Ville han acceptere et RTL-tilbud? “Lad os bare vente og se, hvad fremtiden vil bringe,” sagde musikchefen mystisk til “watson”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse