Michelle & Feuerherz-Karsten: Var det kærlighed eller kun PR?

Der er ikke noget bedre end når to mennesker elsker hinanden og er glade sammen. Selv med Michelle og “hendes ex” var dette tilfældet. Men hvis man kigger på kalenderen, kan man tvivle på det …

Schlager.de skriver: Den 25. maj 2018 udgav både Michelle og Karsten med hans band “Feuerherz” deres nye albums. Selv på dette tidspunkt blev det rygtet bag kulisserne, at der skulle være mere end blot et venskab mellem Michelle og Karsten. Medierne blev opmærksomme – og også, da Michelle skrev under et Instagram-indlæg af Karsten Walter på VÖ-dagen “Good luck darling”. Den 7. juni sendte Michelle et foto på Instagram med sin unge ven i hendes arme. At meddelelsen om forholdet lige i perioden for de respektive publikationer faldt, kan fortolkes som en tilfældighed.

Det blev fulgt af flere billeder, der viste de to kunstnere meget intime. Den 21. september 2018 offentliggjorde Grand Prix-deltageren et foto, der viste hende og Sunnyboy Karsten iført let tøj: Michelle i bh og trusser, han var kun dækket af et håndklæde. For os og bestemt også for de mange fans af begge kunstnere viste dette billede, frem for alt: Ja, vi er lykkelige!

Så kom den pludselige adskillelse

Den 12. oktober, mindre end en måned senere, var der et indlæg, der satte forholdet i et helt andet lys: “Karsten og jeg ser gået hvert til sit”, skrev Michelle på Instagram. Som lykken ville have det, så denne meddelelse – som bekendtgørelsen om kærlighed – vendte tilbage til et tidspunkt, hvor der var professionelle nyheder for begge musikere.

Fem dage senere, den 17. oktober 2018, udgav Michelle hendes single “Nicht verdient” i en duet med Matthias Reim, der bl.a. siger “… fordi det var det, vi havde, var ærligt og ægte, det er ikke retfærdigt “Mente hun forholdet til sin Karsten?

Og også for Feuerherz går det op ad bakke: Kun 14 dage efter meddelelsen om adskillelsen faldt startsignalet til den første store tour af bandet.

Hvad tror i?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse