Michelle: Ensom og forladt! Nu er det op ad bakke med lykken

Foto: Semmel.de / AneliaJaneva

Nogle gange laver man fejl i livet, som er svære at rette op på – det kan 48-årige Michelle skrive under på. Intet har nemlig været det samme, siden hun begik en grim fejl for et par måneder siden.

Lad os opfriske hukommelsen: I begyndelsen af ​​året hævdede Michelles datter, Marie Reim, at hendes mor havde taget hendes kæreste. Siden da har der været kold luft mellem de to kvinder. Værre endnu: Datteren ser ud til at være brudt helt med sin mor.

På nettet lægger hun billeder op af sig selv sammen med sin far Matthias Reim, skriver “Jeg elsker dig” og “Reimfamilie”. Hun kommer også perfekt ud af det med “stedmor” Christin Stark. Matthias Reims kæreste afslørede for nylig: “Hvis de har hjertesorger, ringer de allesammen til mig!”

Det var selvfølgelig også Christin, som Marie ringede til, da hun blev forrådt af sin mor for et par måneder siden. Men Michelles fejl koster ikke bare dyrt i privatlivet – det giver også problemer i forhold til arbejdet:

Michelles manager, Uwe Kanthak, som Marie er som en datter for, har nu vendt hende ryggen. Siden da har Michelle næsten ikke optrådt. Hun er kun blevet set én gang ved en Autokino-Koncert i de sidste par måneder, og der var tilskuerantallet til at overskue …

For at gøre det helt tydeligt: Datter Marie blev inviteret til Florian Silbereisens (38) show Schlagerlovestory.2020 – det gjorde Michelle ikke. Tilsyneladende er Michelle blevet forladt af venner, kolleger og sin egen datter. Det er svært at forestille sig, hvor ensom hun må føle sig …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse