Michelle: Endnu en brystoperation!

I 2001, for næsten nøjagtigt 20 år siden, forårsagede schlagersangerinden Michelle en sensation med en brystoperation. “BILD” afslørede på det tidspunkt, at hun fik strammet og forstørret brysterne.  Der var 200 milliliter silikone til hvert bryst. Det sku være nok med det!

Som Michelle afslørede i en podcast “Aber bitte mit Schlager”, fik hun sine silikonebryster taget ud igen: “Nu har jeg fået det taget ud af mig. (…) Jeg elsker at være næsten 50. Jeg har ikke brug for det!” fortalte hun moderatorerne Anika og Julian. Hvad skete der lige der? Hun taler sjældent så åbent om kosmetisk kirurgi.

Selvom resultatet var virkelig imponerende på det tidspunkt, måtte den smukke blonde kæmpe med sin nye stilk. “BILD” afslørede dem dengang:

”I alt fem operationer var nødvendige, fordi jeg led af en ret sjælden ar-misdannelse. Dette betyder, at kødet fortsætter med at helbrede, og ingen læge i verden kan stoppe væksten af ​​arene. I mellemtiden er mine ar allerede blevet helt skåret ud og syet sammen igen og behandlet med kortison. Men det nyttede ikke noget. Disse ar er altid ømme, lyserøde, tykke og naturligvis også kløende, afhængigt af hvad du har på dig.”

Selv da sagde hun, at hun skulle have tænkt to gange over det hele. Så nu har hun turdet tage dette skridt og få brysterne reduceret. Og hun virker meget tilfreds med det. Godt gjort Michelle!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse