Michelle: Derfor farver hun sit hår

Foto: Michelle Instagram

Næppe nogen schlagersanger ændrer sit udseende så ofte som Michelle. Hun skiltes med sit blonde hår sidste år og har haft langt brunt hår siden da. Hendes naturlige farve er nu helt anderledes, som hun åbent afslører i interviewet …

Hendes fans blev overraskede, da Michelle dukkede op med brunt hår sidste år. Hun afslørede, at hun ønskede at gå tilbage til sin naturlige hårfarve, fordi hun i stigende grad stoler på naturlighed. Hun fik også fjernet sine silikonebryster til dette.

I podcasten “Aber bitte mit Schlager” fortalte hun, hvorfor hun skiftede hårfarve: ”Jeg gør det altid, som jeg har det lige nu, for at være ærlig. Hvis jeg nu har en fornemmelse af, at jeg vil gøre mit hår mørkere igen, fordi det på en eller anden måde har været blond igen for længe, ​​så gør jeg det bare mørkt igen. Og nu bliver det mørkt igen, selvom mit grå hår naturligvis nu kommer igennem på en sådan måde, at det kan ses meget hurtigere. Som om de var blonde nu. ”

Michelle: “Jeg er helt grå”

Michelle og gråt hår? Moderatorerne var mere end overraskede over denne indrømmelse. Michelle tilføjede: ”Jeg har været så grå siden jeg var 25. (…) Jeg er helt grå. Jeg er virkelig ekstremt grå og gudskelov, at der er farve.” Hvem ville have troet det.

Så opstod selvfølgelig ideen om det såkaldte bedstemorudseende ikke noget for Michelle. Det bliver mere og mere populært. En mulighed for sangeren? ”Hvis ja, så ville jeg gøre mit hår så feegråt. Så finder jeg det cool igen. Men nu ved jeg ikke rigtigt. Jeg har stadig lidt tid. Så de bliver grå af sig selv. Måske en dag kommer jeg ind i denne fase … Nu har jeg det tilbage i min normale hårfarve, så min normale hårfarve er ikke længere brun, så den blev farvet i min normale hårfarve dengang. ”

Bedstemor-look er endnu ikke en mulighed for Michelle

Fremtrædende kvinder, såsom Birgit Schrowange eller mange Hollywood-stjerner, står nu ved deres ægte hårfarve, grå hår. Ville det være tænkeligt for Michelle slet ikke farve håret i fremtiden?

I podcasten tilstår hun: ”Jeg er ikke klar endnu, til at jeg ville rende rundt med gråt hår nu. Fordi jeg finder det – for at være ærligt – heller ikke så pænt ved Birgit Schrowange. Men hun kan lide det. Som jeg sagde, det er hendes ting. Og hvis du kan lide det, så synes jeg det er helt fint. Min mening tæller overhovedet ikke.

Men personligt for mig selv ville jeg ikke gøre det endnu. ”Åbne ord fra Michelle. I sidste ende er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas med din egen hud og hårfarve.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse