Michelle bryder tabu

Kilde: Michelle Facebook

Præcis to år er der gået siden Michelles sidste studioalbum “Ich würd es wieder tun” der blev udgivet i april 2016 – nu er ventetiden forbi. Med en sexet beklædning og et levende disco nummer, annoncerer den lille popdronning sit nye album og hylder forårssangen.

“Ingen anden tysktalende sanger har ændret sig så meget i de sidste par årtier som Michelle. Hver gang hun har lavet et nyt album, har hun normalt redesignet sig selv.

Og siden hun for tiden arbejder på et nyt album, afslørede Florian Silbereisen i lørdags i hans aften i hans schlager show “heimlich! “,” Vi er selvfølgelig nysgerrige, hvad Michelle har denne gang helt hemmeligt har ændret. Eller overrasker hun os med det faktum, at hun ikke ændrede sig denne gang? “Med disse ord præsenterede Florian schlager ikonet.

Ny single “In 80 Küssen um die Welt”

En hurtig panorering, og kl 21:45 var den lange ventetid endelig overstået. I en meget stram beklædning, der smigrede hendes smukke figur, gav Michelle de første noter af hendes nye single “In 80 Küssen um die Welt”. Frem for alt så burde de mandlige fans blik være være faldet, i stedet for at fokusere på den friske Foxtitels tekst.

Michelle er tilbage! Og hvordan! Fordi ikke kun den stramme overdel kunne se dybt ud, men også de lange sorte støvler kunne allerede hæve en eller anden tabu tanker. “Tabu” er navnet på det nye album, som vil blive udgivet den 25. maj. Også fra dette nye Michelle album vil der igen være en deluxe udgave med i alt 24 spor.

Allerede klokken 20:15 klarede Michelle med færdig make-up, en Live-Video med “ordet” til sine fans. (Ordet var et af de ledetråde der var i showet) Med et blondt skulderlange hår vinkede hun kameraet gennem hendes garderobe. “Jeg ville bare komme i kontakt med dig en gang for at takke for de mange kommentarer på min nye single“, siger den sande schlager dronning. “Det er min tur kl 21:45 og jeg er meget begejstret” indrømmede hun ærligt.

Michelle leverer en dejlig discofox titel, med en fængende melodi, som man straks hører i øret og nynner med. Teksten fortæller også en simpel og smuk besked: “Kom igen, vi ønsker os til et sted, hvor vi er glade.

Og sidst men ikke mindst dækker cd-coveret i schlager-verdenen tabuer. På en grå baggrund er den nu 46-årige kun halvt klædt med kæmmet ryghår, pegefingeren til “Pssst” foran munden, foramen skjuler udsigten til den blotte hud, den ene halvdel af ansigtet provokerende, den anden tabu seksuelle …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse