Michael Wendler -I sangen med min datter, bliver jeg følelsesladet

Billede: Michael Wendler Facebook

Den 03/08-2018 udkom det nye album af Michael Wendler. Schlager.de har snakket med ham.

Fra “Flucht nach vorn” til “Next Level”. Hvad betyder det for dig?

“Ja, rigtigt. For første gang på mit nye album “NEXT LEVEL” har jeg en duet med min 16 årige datter! Sangen “Wir mal‘n die Welt an” er noget meget specielt for mig. Når jeg tænker på sangen, bliver jeg følelsesladet.

Ja, sangene lyder meget følelsesmæssigt. Hvor autentiske er teksterne, og hvad inspirerede dig?

Autenticitet er altid inkluderet i mine sange! Behandlede oplevelser helbreder sårene og drømme gør, at du vil have mere. ”

Er personlige erfaringer behandlet?

“Jeg ville virkelig gå lidt længere end før! Selvfølgelig uden min velkendte og prægede lyd i Discofox-området! Jeg er glad for, at den nye lyd og stil er så godt modtaget!

Albummet er meget varieret. Du finder moderne lyde, der er ekstraordinære for pop-hit-scenen, og alligevel vil du forblive loyal over for pop hits. Hvad har inspireret dig til denne mangfoldighed?

“Jeg har boet i USA i 2 1/2 år, og mit nye liv vil sandsynligvis være udløseren til de mange nye indtryk, jeg bruger i mine sange!”

Vil du præsentere det komplette album “Next Level” ved koncerterne og udføre duetten live med din datter Adeline?

“Det komplette album vil være tilgængeligt på to af mine store koncerter i september – i Oberhausen Turbinenhalle og i ” Grossen Freiheit “i Hamburg! Hvorvidt Adeline vil være der, er ikke klart endnu, hun er forpligtet til at gå i skole. ”

Du har i år 20 års jubilæum på scenen. I starten af din karriere havde du så forestillet dig at være til stede og succesfuld på schlager scenen i så lang tid?

“Utroligt, hvordan tiden kører! Min bedstemor sagde engang til mig: “Der er stadig 1000 sange i dig! Lad dem komme ud og skrive dem ned. “Hun døde kort tid efter. Jeg ser det som en ordre!

Hvad er dine næste planer? Har du planlagt noget særligt for dine fans i år?

Mit mål er at gøre folk – og selvfølgelig især mine fans – en fornøjelse !!!! Nogle gange lykkes jeg. ”

Kilde: Schlager.de

Køb albummet her: Michael Wendler – Next Level

Det skal du læse