Mensch Gottschalk d. 28 Maj 2017.

Helene var med i denne udsendelse fra RTL Live – Mensch Gottschalk, das bewegt Deutschland med aftenens konferencier  Thomas Gottschalk. Helenes ankommst i studiet ville ingen ende tage, der blev klappet og hujet længe inden Thomas kunne komme til orde. Som Thomas også sagde: Her er der tale om et fænomen. Adele, Roling Stones mm., du har jo overgået dem alle – hvad siger du til det. Helene: Ja det er en kæmpe gave, som jeg har arbejdet på i over et år. Og jeg er meget glad for at det er blevet modtaget så godt. Man ønsker selvfølgelig at ens Album vil overgå alt, men det er jo kun ønsketænkning, at det så går så godt som her, er jo fantastisk. “Es geht runter wie Öl”. Thomas: Jeg har en søn der er Rockn´roller, men han samler på Helene Fischer plader. Du har ældre fans, yngre fans, kvindelige og mandlige fans som ligger for fædderne af dig. Hvad mener du om det ? Helene: Ja, men det er da skønt. Når jeg forlader scenen så er jeg bare et normalt menneske, hvor jeg kunne være en god ven eller veninde til alle. Min opgave er at underholde folk med musik og shows , hvilket kommer fra min uddannelse.

Man havde sat et kamera op for at se hvad folk sagde om Helene i forbindelse med hendes udgivelse af det nye Album, og der var selvfølgelig mange rosende ord fra de interviewede. Angående pibekoncerten forleden på Olympiastadionet, så mente Helene at hun havde så tyk en hud, at det kunne hun nok holde ud. Det er forøvrigt noget som enhver Musiker også må gennemgå. Jeg står der som Kunstner og synger, hvor man så føler denne Testeron stemning – jeg er måske naiv, men jeg synes ikke det var så slemt. Det var et væddemål. Der var en gruppe, og de ville ikke have nogen form for underholdning, kun fodbold. Altså havde jeg vidst det på forhånd, så var jeg ikke kommet. Thomas: Efter din koncert stod du der og takkede Berlin, og det mener jeg er dybest professionelt. Man kan lide en kunstner eller ej, men at pibe af en er altid den falske vej. Efterfølgende har Frankfurt fra fodboldkampen forledet indgivet en undskylning, hvori de omtaler at de ingenting havde med dette piberi at gøre, og at de tager afstand fra sådanne midler.

Helene skulle senere gætte tre melodier som blev sunget af B.J.Baxter. Helene kunne ingenting høre, men skulle gætte det via mund aflæsning. Hun gættede alle tre første gang. Flot. (99 luftballons, Atemlos & Hiper). Thomas: Når man sådan svæver og har den fornemmelse af at nu kan det ikke blive bedre, glæder man sig så over hver dag, eller tænker man at nu vil jeg holde op eller tage et sted hen – man kan jo ikke bare stikke af. Helene: jeg modtager meget kærlighed og nærhed fra mine fans, og forsøger at nyde enhver lejlighed til at nyde mine koncerter og mine specielle oplevelser, at give mit allerbedste, at nyde min store lidenskab at performe. Derfor er det også nødvendigt at trække sig tilbage engang, for at tanke op igen. Helene synger til sidst “flieger“, fra hendes nye Album, som har det største download af  alle de nye numre.

 

 

Det skal du læse