Maite Kelly – Single, men: “Mine nærmeste venner er mænd”

Maite Kelly i lykke: sangerinde, mor til tre, bogforfatter. En hel del, når man er single og alene. Men der er en bestemt type mænd, hun undgår.

Hendes turnéen starter den 9. november i Köln, og inden da vil Maite Kelly hurtigt udgive sin nye børnebog, eventyrene om “Püttchen und Sternelinchen”. Der vil tiden være en værdifuld faktor. Ikke desto mindre dyrker Maite Kelly venskaber. “Jeg vil sige, at jeg har haft fire virkelig dybe venner i mere end 25 år,” sagde hun i et interview med avisen “Express”. “Men især i Corona-perioden, med musikere og forfattere, har vi tilføjet et par stykker mere, fordi vi har været stærke sammen.” Uanset om det er en mand som ven eller en kvinde, Maite Kelly, som for nylig vakte opsigt med en gæsteoptræden i tv-soapen “Unter uns”, er ikke bekymret for det. Kelly: “Jeg kan heller ikke lide sådanne generaliseringer af kvinder og mænd.”

Dovne mennesker generer mig ikke.

Maite Kelly

Det er nok også en tilfældighed, for: “Mine nærmeste venner er hovedsageligt mænd,” som Maite Kelly afslører. Hun er mere optaget af en bestemt type, Maite Kelly: “Dovne mennesker generer mig ikke. Ulidelige mennesker er grimme, mennesker, der nedgør andre. Jeg holder mig væk fra den slags mennesker.”

Maite Kelly er såret over affæresrygterne

Og hvad med affæresrygterne, især omkring hendes duetpartner Roland Kaiser og hende? Det er sårende, som Maite Kelly indrømmer. “Jeg er single, og det er lykkedes mig at være en af de få procent af kvindelige sangere, der har succes med musik. Disse bagtalelser er foruroligende og forvrænger billedet af mig, og det gør ikke mit job lettere. Heldigvis har jeg en god advokat, der kæmper for mig, for det er bare ikke sandt, hvad der bliver sagt.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse