Maite Kelly siger undskyld

Kilde: Maite Kelly Facebook

Fredag d. 19-01-2018 optrådte Maite Kelly i Bottrop,  men ikke med en optræden som der var forventet med hende i Dance Hall “Nina”. Nogle syntes det var sjovt og bryder ud i latter, andre reagerede irriteret, fordi den overrislede sanger klatrede op på baren, mens hun sang “Merci, Cherie” af Udo Jürgens og gentagne gange hældte øl ud over publikum.

Maite skriver følgende på sin Facebook.

Kære venner, dem, der kender mig, ved også, at jeg altid er lidt skør, lidt punk, lidt grænseoverskridende. Du skal også være i stand til at bære min humor. Ok, nogle gange overdriver jeg bliver båret med af stemningen. På scenen er jeg der for publikummet, så jeg klatre op på baren, så de kan se mig længere tilbage i lokalet, det er jo derfor de er kommet. Her er jeg en gammel dame, det er det jeg har lært – for folket, publikum, at være der. Ved koncerterne har vi bevidst sprøjtet med vand … dette er nok det lykkelige barn der brød ud i mig … Enhver, der kender mig, ved også, at jeg kan lide at tænke selv, fordi jeg ikke længere er forgæves eller skal være opmærksom på, om det ser stilfuldt ud, når jeg klatrer op på en DJ-pult.

Hvis jeg har trådt nogen over fødderne i Bottrop den aften, og de fandt min optræden upassende, kan jeg kun undskylde for det.

I mine koncerter er jeg også elsket for at være på lige fod med folk, jeg vil være tæt på dem og føle sig forbundet. Enhver der har festet med mig den aften ved sikkert hvad jeg mener. Jeg drikker sjældent alkohol, måske en slurk eller en velholdt cocktail, jeg kan ikke særligt godt lide det. Som teenager var jeg altid den, der kørte søskende hjem efter festerne … Hvad der får mig til at falde i er … chokolade!

Jeg er kun et menneske! Men jeg kan trygt sige, at min succes på alle områder er bygget på disciplin – som en mor, som en performer, som en forretningskvinde og som ambassadør. Det er en skam, hvis man er lidt mere afslappet, og det kommer på tværs af forkert .. Vi lever i en tid på internettet, hvor tingene kan tages ud af kontekst og blive misforstået. Jeg lærer også efter 35 år.

Undskyld for min menneskelige svaghed, nogle gange er jeg bare for meget en klovn, men en kærlig en. Jeg glæder mig til at se jer til i mine koncerter og bare rolig, jeg hælder øl ud over dig … højeste kaster jeg med kameler …

Jers Maite
Eure Maite

Til billedet som er øverst i artiklen her siger Maite, at så meget har hun heller ikke forandret sig. Billedet er fra 2002 og fra hendes personlige fotoalbum.

https://www.facebook.com/andreas.hammer.9615/videos/2259379464088330/

https://www.facebook.com/andreas.hammer.9615/videos/2259379607421649/

Det skal du læse