Maite Kelly: Rørende ord til sine fans!

Foto: Semmel.de / Chris Heidrich

Det skal være højdepunktet for enhver Maite Kelly-fan: Maite med den muntre natur ønskede at give noget tilbage til sine fans, der er særligt tæt på hendes hjerte, i disse svære tider. I andet halvår af året skulle hendes yderligere turné “Liebe lohnt sich” starte (oprindeligt 26. september 2020). Men Corona sætter en enorm skruenøgle i værkerne. Datoerne skal udsættes.

Megastjerner som Maite Kelly er desværre ikke skånet for corona-pandemien og dens begrænsninger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Maite Kelly (@maite_kelly) den

“Kære, vi bliver nødt til at udskyde efterårets datoer fra min ekstra turné til næste år” siger Maite for nylig i sin Instagram-video, som derudover er tilsat melankolske klaverlyde. Det er klart for hende, at aflysningen åbenlyst bryder hendes hjerte.

Hun kommenterede videoen selv med ordene: ”Jeg er trist og glad – men vi redder hver af dine sæder. Jeg kommer tilbage med en stor ‘BANG’ … “.

Maite Kelly har en overraskelse

Fordi Maite Kelly aldrig ville lade hendes fans være uvidene, uanset hvad: ”Vi besluttede at lave et helt nyt show,” meddelte Maite med et smil umiddelbart efter den dårlige nyhed. “Det var meget vigtigt for mig, at hver af jer, der købte en billet til den ekstra tour, fik nøjagtigt det samme sted.”

Og det er ikke alt: Fans af den 40-årige Maite skulle ikke kun få deres samme pladser – I de næste par dage offentliggøres datoer for den nye turné.

Maites fans står ved hendes side og bakker hende op med stærke ord: “Jeg beholder min billet, og venter altid på dig, uanset hvor lang tid det tager.”

På Facebook er hendes tilhængere også glade for den gode nyhed. En kommenterede med: “Det vigtigste er, at vi kan opleve koncerten.”

Vi er også optimistiske og holder fingre krydset, kære Maite, at dit hjerte heles meget hurtigt. Med sådanne fans kan det ikke vare længe.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse