Maite Kelly: Psykisk krise?

Maite Kelly elsker at være i rampelyset og har siden sin barndom stået på scenen og nyder sin succes som schlagerstjerne. Men i et interview har den sympatiske sangerinde nu afsløret, at hun overvejer at forlade showbusiness. Vil hun opgive det hele nu?

Alvorlige tanker

“Alle bør kunne sige ved en vis alder: ‘Jeg vil gå på pension og tillade mig selv at ældes med ynde, eller jeg vil hellige mig mine børnebørn’,” afslørede moren til tre børn. “Jeg er næsten 43 år, og i øjeblikket arbejder jeg meget med unge sangskrivere. Og jeg ser frem til den dag, hvor det ikke er mig, der er hovednavn, men en af dem.” Det lyder næsten som om, at Maite er i en dyb psykologisk krise. Faktisk er hun på toppen af sin karriere, og hendes kalender er fyldt. Hvorfor er det så mørke tanker, der driver hende nu?

Ud over musikken har hun en anden passion

Hun ønsker tilsyneladende at ændre sit liv fuldstændigt og drømmer om en tilbagetrukket tilværelse som forfatter – hendes anden store passion. “Jeg ved, at jeg vil skrive,” forsikrer hun sine bekymrede fans, som frygtede, at hun ville forsvinde helt fra scenen. Hun oplever følelser af lykke, som hun normalt kun gør i musikken. Og hendes succes giver hende ret: Hendes børnebøger, som f.eks. den seneste “Püttchen”, er alle blevet bestsellere.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse