Maite Kelly & Patricia Kelly: Kommer der nu en duet fra søsterne?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Søstrene Patricia og Maite Kelly fejrede deres store gennembrud med “Kelly Family” for over 20 år siden. Det, der blev hårdt arbejdet på i 1990’erne, fortsættes med dygtighed af de to magtkvinder i dag.

Mens Patricia netop frigiver sit første soloalbum, har hendes lillesøster Maite været en schlagersangerinde i omkring ti år. Men er der et nyt musikalsk højdepunkt, som fans kan se frem til? Vil søstrene endelig lave en duet sammen?

Mens 50-årige Patricia generelt ikke går på solo-stier, har hendes søster Maite, der er ti år yngre, været der i 11 år. I et interview med onlineportalen “Promiflash” talte Patricia om sit album “One More Year” og besvarede spørgsmålet, om hun kunne forestille sig at optage en duet med Maite.

Men så vidunderligt som det kan lyde i fansenes ører, siger Patricia direkte: Hendes søster Maite synger schlager, og hun selv international pop. Hun synes det er godt, at hendes søskende alle har fundet deres egen genre, men det behøver ikke altid at overlappe hinanden.

Maite ville også synge på tysk, og hun ville synge på engelsk, fordi det var hendes modersmål. Selvom hun ikke vil udelukke at synge på tysk lejlighedsvis, er det i øjeblikket ikke en mulighed.

Patricia Kelly er overrasket over støtten fra sine søskende

Selv hvis hver Kelly nu havde fundet sin egen stil og sin egen måde, ville det ikke betyde, at familien ikke holder sammen.

Patricia understregede, at det overrasker hende, hvor meget søsknene støtter hinanden. Helt bevæget sagde hun “Promiflash”, at dette ikke var en selvfølge for hende, og at hun var meget glad for det.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse