Maite Kelly: Overfuset ved “DSDS”

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Maite Kelly er den eneste kvindelige jurymedlem for “Deutschland sucht den Superstar” i år. Med sin kærlige, men ærlige måde formår hun altid at påpege kandidaterne til castingshowet på en flot måde, at deres talent måske ikke er nok til at komme videre. En kandidat så det tilsyneladende meget anderledes i lørdags – og angreb verbalt Maite!

Maite Kelly har stor kærligheden til “DSDS” Ingen tvivl om det: Ud over Dieter Bohlen fungerer Mike Singer og Maite Kelly som lam i “DSDS” -juryen. I modsætning til poptitanen udtrykker de sig ofte pænere i deres kritik. Frem for alt bedømmer Maite kandidaterne på sin kærlige, moderlige måde. Men én værdsatte naturligvis ikke dette lørdag aften. Max Hatton fra Köln modtog ikke fire krydser fra juryen, efter at han havde annonceret en god præstation, men ikke kunne levere.

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Maite Kelly bliver et mål for Max. Selvom Dieter Bohlen gav den Max den koldeste bedømmelse, var det til sidst Maite, der fik ham tændt. af!

“Jeg forsøgte at advare og beskytte dig, men nu bliver du også fræk, fordi jeg ikke kan beskytte dig,” siger den Maite, stadig fredeligt. “Hvad er den aura ved dig nu? Jeg troede faktisk, du var en meget venlig person?”, Kritiserede Max. ”Jeg er venlig og ærlig, men ikke naiv. Det var en fatal katastrofe” svarede Maite.

Efter at han endelig forlod scenen, fornærmede han igen Maite under dækket af “DSDS” musikken: “Maite er en fejl. So! Hvilken ret har du til at være her!? ” Det er godt, at Maite Kelly ikke bemærkede noget af det. Hun har bestemt ikke brug for det …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse