Maite Kelly: Ny familiefight med Kellys

Begge søskende har selv oplevet, hvor svært det er at blive slæbt ind på scenen i en ung alder. Men mens Maite Kelly (41) i dag kæmper mod børnearbejde, skubber bror Angelo Kelly (39) sit afkom i rampelyset.

Maite kan ikke klare at se sin bror Angelo behandle sine børn sådan. I modsætning til sin søster ser det ud til, at han med succes har undertrykt det faktum, at nogle af hans søskende brød op på grund af succesen, tænkte på selvmord eller lignende – Barby († 45) – kom sig aldrig mentalt. Zoff virker forprogrammeret …

Den dag i dag ser Maite rødt, når det kommer til børnearbejde. Hun skulle være endnu mere forfærdet over, at hendes bror tilsyneladende ikke har nogen betænkeligheder ved at lade sine egne børn, der er alt for unge, arbejde for ham. Hans dengang fire-årige søn William gik på scenen ved koncerter med far i 2019. Der var flere anklager bagefter, da Angelo allerede er blevet dømt tre gange og skulle betale bøder.

“William var og er på intet tidspunkt forpligtet til at optræde sammen med os,” forsøger han at tale sig ud af det. Men med denne undskyldning fornærmer han ikke kun lovgivningen, men også sin søster. “Vi bør lære, hvordan vi ser den anden vej på dette emne,” sagde Maite i et interview.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse