Maite Kelly: Med denne store overraskelse lander hun en fuldtræffer

Hendes fans venter bestemt med længsel efter det: Maite Kellys nye album “HELLO!”. Nu kommer albummet tidligere end planlagt i april.

År 2021 lover til at være et godt schlager år, fordi nogle af vores schlager favoritter udgiver et nyt album i år. Maite Kelly (41) er også en del af festen. “DSDS” – dommeren erobrer i øjeblikket også tv-seernes hjerter med hendes følsomme natur.

Hun overrasker sine fans på Instagram

Vincent Gross (24) og Daniela Alfinito (49) har allerede gjort det: Deres nye album “Hautnah” og “Splitter aus Glück” blev udgivet i januar.

Men fans behøver ikke bekymre sig om, at datoen – som så mange andre ting i øjeblikket – skulle blive udsat. Men tværtimod: Den nye udgivelsesdato er nu den 19. marts.

Maite overraskede sine fans på sin Instagram-konto.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Maite Kelly (@maite_kelly)

19 marts er “HELLO” dag

“Fordi jeg ikke kan vente … Kære, mit album er færdigt – og jeg vil dele det med jer. Der er en ny dato for det. Noter det! Den 19. marts er “HELLO!” dag, “skriver Maite til et kort klip på Instagram.

Fans er selvfølgelig begejstrede og har travlt med at kommentere med hjerte-emojier. Albummet “HELLO!” udgives to og et halvt år efter “Die Liebe siegt sowieso” og er dermed det sjette soloalbum af Maite Kelly.

Den første udgivne single fra det nye album med titlen “Simply Hello!” blev offentliggjort i januar og indeholder 30 citater og kærlige henvisninger til legendariske schlagerhits.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse