Maite Kelly: Kvinder har ondt af hende!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Maite Kelly er en succesrig sangerinde og et godt forbillede for mange kvinder – for hun har ikke målene 90-60-90! I Marijke Amados nye YouTube-program “Noch alle Tassen im Schrank!?” talte Maite åbent om sin formodede “ikke-drømmekvinde”-eksistens og gav et vidunderligt ærligt indblik. Der er én ting, der irriterer hende: Andre kvinders medlidenhed!

Maite Kelly: Succesfuld men ynkelig? Selvom Maite Kelly skulle annoncere det sidste ægteskab med sin mand Florent Raimond i 2018: Hun er langt fra bitter. Ikke underligt, for hendes karriere går bare godt!

Men ingen skal have ondt af hende, når det kommer til mænd. Frem for alt føler hun, at andre kvinders medlidenhed er ond og frem for alt upassende!

Maite Kelly: “Jeg synes, kvinders kommentarer er gemene”

”De ved ikke engang, om jeg er i et forhold eller ej, fordi jeg ikke taler om det. Jeg finder også kvinders kommentarer meget slemme. Noget som ‘Jeg er så ked af på  dine vegne. I din alder er det så svært at lære nogen at kende «. De ved ikke engang, hvad jeg allerede ved”, hun er mystisk i et interview med den hollandske programleder. Er Maite Kelly forelsket igen?

Maite Kelly: “Jeg er lige så skæv som jeg er”

Det ville være muligt! Men efter kærlighedens offentlige konkurs har den 41-årige tilsyneladende ikke længere et ønske om at præsentere sin kærlighed offentligt, endsige fejre den. På en eller anden måde forståeligt – og frem for alt menneskeligt!

Så overraskende som hendes kryptiske datingbekendelse var hendes vidunderligt ærlige selvrefleksion i interviewet: “Jeg er ikke kvinden, der rejser sig og siger ‘verden har ventet på mig’. Jeg er lige så skæv som jeg er.”

At Maite Kelly ikke er perfekt, understreger også hendes følgende erklæring: “Jeg er lavet af buler og bølger!” En bekendelse om, at især hendes kvindelige kolleger skulle ånde lettet op! Og det faktum, at mænd ikke nødvendigvis kan lide afmagrede kvinder på en eller anden måde, kan bekræftes af mor til to af to døtre: “Ingen mand har klaget over mine buler i mit liv”.

Forhåbentlig ændrer det ikke Maite Kellys sunde selvtillid …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse