Maite Kelly: ” Jeg taler ofte med min far i himlen.”

Maite Kelly var allerede i sin barndom, med hendes søskende, på som Kelly Family. Kelly Family havde mange års stor succes. Maite Kelly har startet en solokarriere, med sit nye album „Wie ich bin.“

Das neue Blatt har talt med Maite Kelly om sangen „Die Sonne geht auf“, en sang Maite har lavet til sin afdøde far.  Vi havde i en tid haft nogen uoverensstemmelser, men blev igen forsonet. Jeg flyttede derfra og min far lod mig gå med tårer i øjnene. Jeg var lille, han elskede mig og ønskede at beskytte mig.

Faderen har beskyttet os børn som en løve!

Maite Kelly er nu mor til 2 piger, der betyder meget for hende, og kan nu forstå hendes fars ord i dag. Hendes far har tilgivet at hun flyttede selvfølgelig, men Maite havde også hendes små smukke tricks ” om søndagen kom jeg med jordbæris til ham. Så sad vi i timevis og snakkede.” Vi blev forsonet før han døde og det er jeg meget taknemlig for. Pausen fra min far, var vigtigt for vores forhold. “Dette viser, hvor vigtig det er at tale med hinanden og hvor stor betydning det har for fællesskabet”. Maite tænker gerne tilbage på sin far og taler med ham, “mens jeg køre taler jeg ofte med min far, fortæller ham hvad der bekymre mig og hvad der er sket af nyt.”

Maite Kelly har i de seneste år ikke kun gjort sig som sanger, men også som studievært. I 2011 deltog hun i danseshowet “lad os danse” og viste sig her som vinder. Maite Kelly var danse stjerne 2011. Og sidste år var hun der som dommer, og underholdt med kommentarer.

Tour2

 

Kilde: schlagerportal.com

Det skal du læse